Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Sandefjord Norge

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer og møder i Sandefjord

Skal du holde møde, konference eller arrangement i Sandefjord? Vores hotel Clarion Collection® Hotel Atlantic passer godt til flere anledninger. Konfirmation med familie og venner, salgsmøde eller interviews? Her er der flere valgmuligheder.

Clarion Collection Hotel Atlantics lokaler ligger centralt i Sandefjord, kun et stenkast fra togstationen. Fra Oslo Hovedbanegård tager det kun 1,5 time til Sandefjord med tog. Ved Sandefjord Lufthavn Torp er du klar til afgang i løbet af 15 minutter med bil eller taxi fra hotellet.

Bestiller du dit næste møde her tilbyder hotellet alt fra kaffe og frugt til teknisk udstyr og overnatning, hvis der skulle være behov for det. Hotellet er indrettet med Sandefjords maritime historie som inspiration. Fra begyndelsen af 1900-tallet har Sandefjord spillet en vigtig rolle for landets hvalfangere, og det var med dette i tankerne, at hotellet blev bygget. Hotellets juvel er en fantastisk festsal fra 1914, som er perfekt til større fester og bryllup.

Fra hotellet er der kort afstand til det meste Sandefjord har at byde på. For den historieinteresserede kan en tur til Hvalfangstmuseet anbefales. Vikingeskibet Gaia og dampskibet Southern Actor er også et besøg værd. Er du interesseret i shopping, er der kun en kort gåtur fra hotellet til Sandefjords nybyggede torv, hvor du finder et godt udvalg af forskellige butikker.

 

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.