Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup Lufthavn ,  Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup Lufthavn,  Danmark

Velkommen til Københavns vigtigste mødested. Med en unik beliggenhed i Københavns Lufthavn overfor Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport lige så godt til konferencer, som til spa og madoplevelser, mens du venter på at din rejse skal begynde.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til et Clarion Hotel af første klasse, lige ved Københavns Lufthavn, hvor hele verden mødes i et internationalt miljø af kunst, musik og mad. 

Kom med indenfor til en 360 graders tour af hotellet

Hvad er din tid værd?

Med kun to minutters gåtur til knudepunktet Terminal 3 sparer du meget tid ved at bo her. Kort afstand til fods gør det enkelt at nå de øvrige fly, der afgår fra Terminal 2 og terminalen CPH Go, hvor lavprisflyene letter og lander. Metroen, som ligger i direkte tilslutning til Terminal 3, gør, at du samtidigt har mulighed for at opleve alt, hvad København har at byde på. Selv togstationen, hvor Øresundstogene passerer, findes direkte under Terminal 3. 

Konferencelokaler i lufthavnen

Hvis du leder efter konferencefaciliteter med wow-faktor, så er 'The Hangar' med plads til 2150 gæster noget for dig. Tag et kig indenfor her.

På Clarion tilbyder vi 29 lyse og fleksible konference- og mødelokaler i forskellige størrelser, som står klar til at tage imod alt fra 4 til 500 personer. 14 af disse mødelokaler ligger på 4. etage i Terminal 3. Med lufthavn, E20-motorvejen og metro lige udenfor døren, passer stedet både til spontane møder som til fleredageskonferencer med deltagere fra alle verdenshjørner. Læs mere om vores konference- og eventfaciliteter her og hvad vores konferencegæster synes om deres events hos os her.

Vores mindste værelse er byens største

Vi tilbyder 383 rummelige værelser med moderne, skandinavisk indretning. Vores mindste værelser er byens største med sine 33 kvadratmeter, og med vinduer fra gulv til loft. Uanset om du leder efter et velindrettet værelse kun til dig selv, en eksklusiv suite, eller et værelse, hvor der er plads til hele familien, så kan Clarion Hotel Copenhagen Airport tilbyde dig et værelse, der passer. Læs mere om vores hotelværelser her.

Kulinarisk rejse i verdensklasse

I samarbejde med Marcus Samuelsson tager vi dig med på en kulinarisk rejse, som kombinerer traditionelle nordiske råvarer og lokale traditioner med smagen af multikulturelle Manhattan. Det er gastronomi i verdensklasse fra tidligere præsident Obamas favoritkok, og vi kalder det Fun Dining. Du er mere end velkommen som gæst, selv hvis du ikke bor hos os.

Træning inden morgenmaden eller afslappende svømning i saltvandspoolen efter en lang dag?

Få pulsen op i vores træningslokale, der er åbent døgnet rundt, og Ni'mat Spa tilbyder en opvarmet saltvandspool, aromadampbad og seks behandlingsrum. Adgang til spaen er gratis i forbindelse med en booket behandling og koster kr. 95 pr. person pr. gang uden behandling. Spaen er et voksenområde og der er således ikke adgang for børn under 16 år. Læs mere som spa og træning her. For dig, der hellere vil træne udendørs, findes der gode løberuter lige udenfor døren. Hvorfor ikke løbe en tur på stranden langs Øresund? 

Velkommen til Clarion Hotel Copenhagen Airport - Købehavns vigtigste mødested!

Kontakt

  • Ellehammersvej 20 2770 Kastrup Lufthavn , Danmark
via Google Maps

Find vej til hotellet

Metro

Tag linie M2 fra centrale København til Lufthavnen Copenhagen Airport, det tager ca. 10-15 minutter. Derefter går du gennem en overdækket gangvej og havner direkte i hotellets lobby.

Fra lufthavnen

2 minutter til fods gennem en overdækket gangvej fra Terminal 3 til hotellets lobby.

Taxi

Kom til os i receptionen, så booker vi gerne en taxi til dig.
Befinder du dig ikke på hotellet eller vil booke selv, anbefaler vi Taxi 4x27, +45 27 27 27 27.

Om Clarion Hotel Copenhagen Airport

Antal hotelværelser

383 værelser

Konference- og mødekapacitet

29 lokaler – op til 500 personer

Afstand til Københavns Hovedbanegård

7,3 km – ca. 20 minutter med bil

Afstand til Københavns Lufthavn

2 minutter til fods til Terminal 3

Smiley

Om Clarion Hotel®

2.564.412.003 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.