Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

GLO Hotel Sello Espoo ,  Finland

GLO Hotel Sello

Espoo,  Finland

GLO Hotel Sello ligger i centrum af Espoo, lige ved siden af det primære transportknudepunkt. Hotellet er omgivet af forskellige tjenester, og du får derfor en ekstraordinær mulighed for at udforske denne fascinerende innovationsby.

GLO Hotel Sello 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
GLO Grill Kitchen

GLO Grill Kitchen serverer Leppävaaras bedste årstidsbestemte ingredienser, der tilberedes på en kulgrill året rundt. Du kan både få morgenmad, frokost og middag. Siden restauranten gennemgik en større renovering i 2019, er den blevet omdannet til et stilfuldt, fredeligt og funktionelt rum, der er ideelt til både arbejde og leg.

Nyd et måltid med vennerne i baren, synk ned i en sofa eller slap af med lidt at spise på egen hånd. Måske skal du arbejde lidt? Sæt dig bare ned, og så tager vi os af dig. Og ved du hvad? GLO Grill Kitchen er også vært for de lækreste frokostmøder i Espoo.

GLO Sello Meets & Events – møder med udsigt

De nyrenoverede lokaler på GLO Hotel Sello er ideelle til alle slags arrangementer, herunder forretningsmøder, familiesammenkomster og store fester. Der er gode transportforbindelser til og fra hotellet, og du kan parkere gratis i garagen. Dette er et sted for de store ideer – slip din kreativitet løs, mens du ser ud over byen.

GLO Hotel Sello er et Green Key-certificeret hotel med stærke miljøværdier, og den nylige renovering af Meets & Events-lokalerne blev gennemført med dette in mente. Vi fremhæver også luksusfølelsen med verdens reneste vand i Finland, der kan nydes fra en vandbar her på hotellet. Som gæst er du velkommen til at prøve vandet ganske gratis. Desuden er vores gulve fremstillet af genanvendte PET-flasker.

Tilbring en nat i et af de unikke GLO Tempur-værelser

Livsstilshotellet GLO Hotel Sello udvikler sig kontinuerligt til at blive et grønnere og mere forskelligartet hotel, der tjener de rejsendes behov i endnu højere grad. Eftersom en god nats søvn er en grundlæggende del af et hotelophold, har vi valgt verdens førende sengeproducent Tempur som vores samarbejdspartner. De eksklusive faciliteter på GLO Tempur-værelserne tilbyder et fantastisk miljø, når der skal slappes af. Vi inviterer dig til at komme forbi og få den bedste nattesøvn i Finland!

Kontakt

  • Leppävaarankatu 1 02600 Espoo , Finland
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Du kan rejse med tog til Leppävaara ved hjælp af følgende toge: A, E, L, U, X og Y. Det er meget nemt at rejse med tog via de nye HSL AB-billetter, der fører dig ind til byens centrum på blot 15 minutter.

Til lufthavnen

Skal du til lufthavnen Helsinki-Vantaa fra hotellet, kan du tage tog U, E eller Y til stationen Huopalahti og derefter skifte til tog P, der går ud mod lufthavnen. Rejsetiden er omkring 45 minutter.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.