Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Clarion Hotel The Hub har Oslos bedste beliggenhed, lige ved Oslo S og Jernbanetorget, og byder på 810 moderne hotelværelser, 22 mødelokaler i forskellige størrelser, mark på taget og tre unikke bar- og restaurantkoncepter.

Clarion Hotel® The Hub 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Uanset om du er i Oslo på forretningsrejse eller ferie, er Clarion Hotel The Hub det rigtige valg. Vi bliver et mødepunkt for kreativitet, nye smage, uventede aftener, lærerige øjeblikke og herlige oplevelser.

Er du klar til os?

Clarion Hotel The Hub er det perfekte hotel for Oslo-oplevelser – hotellet har en ideel beliggenhed midt i Oslos centrum, og den nærmeste nabo er Norges største knudepunkt, Oslos hovedbanegård.Vi totalrenoverer det, der tidligere var Clarion Hotel Royal Christiania til Clarion Hotel The Hub; et nyt og spektakulært hotel, der giver dig spændende mad med lokal

Clarion Hotel The Hub er et nytt og spektakulært hotell som ger dig spännande mat med lokal förankring, Norges grymmaste lobby och arena för att lära, utmana, skapa och dela.  Hotellet tilbyder dig spændende menuer med en lokal forankring, Norges vildeste lobby og arenaer, hvor du kan lære, udfordre, skabe og dele. Byen kommer ganske enkelt ikke tættere på end hos os. Du befinder dig tæt på byens bedste barer, koncertsteder og restauranter, så hvorfor sove, når bylivet venter lige uden for døren!

Midt i hjertet af Oslo

Clarion Hotel The Hub ligger midt i hjertet af Oslo med sporvogn, metro, tog, flytog og byens puls lige uden for hoteldøren. Hundredtusindvis af mennesker passerer gennem nabolaget hver eneste dag, og vi glæder os til at åbne dørene og invitere dig indenfor. Fra hotellet har du blot 2 minutters gang til Oslos hovedbanegård.

Konferencer og møder på Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub er Oslos førende forretningshotel og et naturligt førstevalg som arena for alle slags kongresser, konferencer, møder, koncerter og andre kulturarrangementer. Vores konferencefaciliteter giver dig unikke og fleksible løsninger, når du ønsker at skabe en interaktiv arena til dine møder i topmoderne lokaler. Kongres- og konferencefaciliteterne på hotellet er state of the art via nye og innovative løsninger for lyd-, lys- og billedteknologi.

Clarion Hotel The Hub har 24 fleksible mødelokaler med en kapacitet på op til 1850 personer, hvilket inkluderer 10 bestyrelseslokaler og et VIP-lokale på 80 m2. Leder du efter et moderne lokale til din udstilling eller produktlancering? Vi har et fleksibelt loft til gulv-vindue, som kan åbnes, hvis der skal løftes store elementer ind i rummet. Det kunne eksempelvis være en bil! Skal du arrangere mindre workshops, møder eller drømmebrylluppet? Vi fikser det! Læs mere om vores konference- og arrangementsmuligheder her.

810 hotelværelser, der er noget udover det sædvanlige

Clarion Hotel The Hub tilbyder dig 810 moderne værelser med innovative løsninger for teknologi og det nyeste inden for high-tech. Dette inkluderer også tre sikkerhedsetager, som kan lukkes af for andre gæster. Flere af værelserne vil have en fantastisk panoramaudsigt over Oslo og en privat altan eller terrasse, som den kan nydes fra. Und dig selv et besøg med en ekstra luksus i vores unikke og elegante suiter på 46-50 m2. Vi har værelser, som er tilpasset for kørestolsbrugere, hørehæmmede og svagtseende. Kontakt os for nærmere information om vores handicaptilpassede værelser og faciliteter.

Træning, relax, restaurant og bar

Grundet uforudsete forsinkelser med byggearbejdet, må vi desværre informere om, at vi er forsinket med renoveringen af vores trænings- og relaxområde. Vores søsterhotel, Folketeateret, tilbyder alle vores gæster adgang til træningslokale i denne periode.

Vi beklager de ulemper dette måtte medføre, og takker for din forståelse.

Det grønne hotel i byen

Det er ingen business på en død planet, og Clarion Hotel The Hub ønsker at markere sig som en forkæmper for bæredygtighed og miljøbevidsthed. Clarion Hotel The Hub skal være en miljøvenlig og inspirerende arena for både Oslos indbyggere, turister og konferencedeltagere. Hotellet skal give besøgende og ansatte et godt indemiljø blandt langt flere miljøfordele, og hotellet skal have en høj international miljøstandard. På samme måde som med alle hoteller i Nordic Choice Hotels bliver Clarion The Hub certificeret med miljøstandarden ISO-14001. Læs, hvordan vi arbejder hen imod miljøcertificeringen Breeam Very Good.

200 kvadratmeter stor mark på taget

På toppen af Clarion Hotel The Hub kommer der en stor tagmark, som vil serverer gæsterne med urejste råvarer og grønne oplevelser. Med GrowHub tester vi en helt ny måde at dyrke mad i byen på, som er bæredygtig og økonomisk. Gæster og locals, der besøger Clarion Hotel The Hub får serveret smagen af Oslo gennem sund, ægte og smagsfuld mad.

Arkitektur, interiør og design

Hos os skal vores gæster opleve en “love affair” mellem tidlige klassikere, et afbalanceret design og fremtidens banebrydende designideer. Lund+Slaatto Arkitekter er arkitekterne, som står bag udformningen af selve hotellet. Anemone Wille Våge er interiørdesigner for restauranterne og fællesarealerne, mens Björkén Architects udformer hotelværelserne og mødelokalerne på Clarion Hotel The Hub, hvor de fokuserer på at skabe omgivelser, som udstråler varme, intimitet, elegance og liv.

Kontakt

  • Biskop Gunnerusgt. 3 0106 Oslo , Norge
via Google Maps

Om Clarion Hotel The Hub

Arkitekt

Lund+Slaatto Arkitekter

Antal hotelværelser

810

Faciliteter

2 barer, 1 restaurant, tagmark. Bibliotek, bassin, træningslokale og relaxafdeling er under ombygging.

Mere information

Om Clarion Hotel®

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.562.364.000 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.