Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unikke Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation. Det betyder tre minutter til lufthavnstoget og et minut til shopping og underholdning ved Karl Johan. Velkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores moderate værelser er mindre i størrelsen, men har alt hvad du har brug for. Værelserne er på 15 kvadratmeter, har en dobbeltseng på 160 cm og et klap-ud skrivebord med stol. Nogle af værelserne kan også prale af at have en fransk balkon. Alle møblerne er nøje udvalgte for at du skal få en så god oplevelse som muligt. Disse værelser vender indad og er uden udsigt.
 • Rygning ikke tilladt
 • Moderate værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Standard enkeltværelse Maks. 1 person

Læs mere
Vores enkeltværelser er kompakte, men har alt det, du behøver. Værelserne er møbleret med en 90 cm bred seng, skrivebord og et 40 tommers fladskærms-tv. Det rummelige badeværelse er med brusebad. Visse af værelserne har udsigt mod Operahuset og den smukke Oslofjord, mens andre vender ud mod en rolig indvendig gård med udsigt over togstationen. Alle møbler er håndplukkede og nøje udvalgte, for at du skal få en så god oplevelse som muligt. Denne værelsestype har ikke plads til børn, hverken i ekstraseng eller i sengen med forældrer.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores dobbeltværelser på 16-20 m2 har en dobbeltseng (160 cm) eller to separate senge på 90 cm hver, rummelige badeværelser med brusebad, skrivebord og et 40 tommers fladskærms-tv. Værelserne vender enten ud mod Operahuset og den smukke Oslofjord, paradegaden Karl Johan eller det livlige Jernbanetorget. Eftersom vi har renoveret en gammel bygning fra 1800-tallet, varierer de forskellige charmerende værelser i størrelse og design. Det betyder, at du har mulighed for at bo i et nyt og anderledes værelse, hver gang du besøger os. Du har 113 forsøg, inden du er kommet igennem alle vores standard værelser.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores superior værelser med en unik indretning fordelt over 20-28 m2 giver en fornemmelse af en studioetage i New York. Værelserne er møblerede med 160 cm brede dobbeltsenge, og nogle af vores værelser har en siddegruppe. Superiorrummene har badekar. Alle møblerne er håndplukkede, og du møder en spændende blanding af gammelt og nyt. Værelserne vender enten ud mod Operahuset og den smukke Oslofjord, paradegaten Karl Johan og det livlige Jernbanetorget, eller ud mod den ældste bevarede del af bygningen mod Oslo S. I flere af superior værelserne er der mulighed for at sætte en ekstra seng ind, hvis I er flere end to. Dette skal bestilles.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse (enkeltsenge) Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores superior værelser med en unik indretning fordelt over 20-28 m2 giver en fornemmelse af en studioetage i New York. Værelserne er møbleret med to 90 cm brede enkeltsenge, og nogle af værelserne har siddegruppe. Nogle av værelserne har badekar. Alle møblerne er håndplukkede, og du møder en spændende blanding af gammelt og nyt. Værelserne vender enten ud mod Operahuset og den smukke Oslofjord, paradegaden Karl Johan og det livlige Jernbanetorget eller ud mod den ældste bevarede del af bygningen mod Oslo S. I flere af superior værelserne er der mulighed for at sætte en ekstra seng ind, hvis I er flere end to. Dette skal bestilles.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Suite Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores suiter er et kapitel for sig selv. Otte værelser på 28-32 m2 med en helt unik indretning. Bo i kongens gamle private ventesal, nyd moderne designrock med legenderne, eller book en suite for møder med plads til 6 personer. Læs mere om de seks unikke suiter under menuen Om hotellet.
 • Rygning ikke tilladt
 • Familieværelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.