Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unikke Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation. Det betyder tre minutter til lufthavnstoget og et minut til shopping og underholdning ved Karl Johan. Velkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Services

Start dagen med en lækker og sund morgenmad hos os. Vores morgenmad er enkelt, men har alt, hvad du har brug for til en god start påd agen. Vi byder på en masse godt og en mængde økologiske produkter. Her finder du også nykogte æg, røræg med bacon, fersk pålæg samt skåret frugt.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Kaffe og te

Hos os får du altid rygende varm kaffe og te, når (og så ofte) du vil. Kaffe og te står fremme i lobbyen og koster 30 NOK. Har du Nordic Choice Club medlemskap? Så er kaffe og te helt gratis!

Lobbyshop

Du skal ikke betale for ting, du ikke bruger. Derfor har vi droppet de traditionelle minibarer med varer til overpris, og satser på en smart barception i stedet. Der kan du købe alt fra øl og sodavand til snacks. Du finder vores barception i lobbyen.

Åbningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Vores faciliteter har varierende åbningstider under sommeren og i forbindelse med helligdage. Tag kontakt med hotellet for aktuelle åbningstider. 

Lazy Sunday

Vi elsker dovne søndage! Derfor lader vi dig beholde værelset helt frem til kl. 18.00 alle søndage uden ekstra omkostninger. Husk at give besked til receptionen, hvis du vil checke sent ud! Ved forbehold på romkapasitet og ved spesielle events i Oslo.

Det går også tit at checke ind tidligere eller senere andre dage også, forudsat at vi har ledig kapacitet, mod en afgift. Kontakt os for mere informarion

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Kæledyrsvenligt

På Comfort Hotel Grand Central er dine firbenede venner også velkomne. For 250 NOK ekstra pr. ophold kan de også overnatte på hotellet. Førerhunde betaler du naturligvis ikke ekstra for. Men husk at informere os allerede ved reservationen, så vi kan finde et passende værelse til dig og dit kæledyr.

WiFi

Der er naturligvis frit tilgængeligt WiFi overalt på hotellet. Vælg blot netværket "Comfort Hotel", og så er du inde! Enkelt og godt.

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Elevator
 • TV
 • Kopimaskine
 • Kæledyr tilladt
 • Træningslokale
 • Handicapværelser
 • Ismaskine
 • Strygejern og strygebræt
 • Spejl i fuld længde
 • Røgfrit hotel

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.