Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger i Sarpsborg, kun 50 minutter fra Oslo, og er et af Norges største familie- og konferencehoteller. For familiebesøgeren findes Superland og Badeland. Konferencegæsterne kan mødes i vores moderne lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Eventyrbadet Badeland er en 2000 kvadratmeter stor del af Superland. Her findes flere bassiner, vandrutsjebaner, hvirvelstrømskanal, boblebad og en svamp. 

Åbent for alle

Badeland er åbent for alle, uanset om du er overnattende hotelgæst, konferencedeltager, eller hvis du vil komme på besøg med venner og familie over dagen. Billetter kan købes sammen med hotelophold.

Svampen

Badeglæde for store og små! Det er altid spændende at løbe igennem den vandsprøjtende svamp, eller bare stå stille i regnbygerne under den. 

Space Bowlen

Garanteret sommerfugle i maven! Du rutsjer ned i et 24 meter langt rør, og kommer til sidst ud i en "skål". Der snurrer du rundt nogle omgange, inden du falder ned i et 1,8 neter dybt bassin, enten med benene eller hovedet først. Space Bowlen har en aldersgrænse på 9 år. 

25-metersbassinet

Vores 25-metersbassin er 1,6 meter på det dybeste sted, og har fire motionsbaner. To er altid åbne for dig, der vil motionssvømme. 

Relaxafdelningen

I relaxafdelingen kan du bade i 34 grader varmt vand, sidde stille og roligt en stund i dampbadet, eller hvorfor ikke tage et afkølende dyp i vores kolde pool? Hvis forældre og børn under tre år vil trække sig tilbage en stund fra de store bassiner, så er der mulighed for at gemme sig i vores relaxafdeling. Der er tempoet mere stille og roligt, vandtemperaturen højere og larmen efterlades udenfor. Her kan de allermindste børn vænne sig til at være i vand, eller bare hygge med mor og far.

Omklædningsrum og skab

Vi har 600 skab, og bruger system med et "låseur" med RFID-chip, som gør, at du kan låse dine ting ind trygt og smidigt. Uret er obligatorisk for dem, der vil bruge et skab. Kommer I en familie sammen, så køber I så mange ure, som det antal skabe I behøver. Uret kan du derefter gemme, og bruge næste gang du besøger Badeland. 

Badelands regler

Vi har en 12 års aldersgrænse for at besøge Badeland på egen hånd. Respektér venligst, at børn under 12 år skal have en voksen med, som er over 18 år. Vi har også badevagter, som hjælper med at holde området under opsyn, og ser til, at alle som er her, er trygge. For at holde Badeland rent og fint, beder vi alle, som skal besøge Badeland, om at vaske både krop og hoved inden de hopper i vandet. 

Åbningstider Superland/Badeland

OBS: Bemærk, at i ferier og helligdage har vi andre åbningstider.
Tag kontakt med os for åbningstider til påske, pinse og 17. maj-weekenden.
Superland og Badeland - Åbningstider

Mandag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 06:00 - 21:00 
Søndag: 09:00 - 18:00

Café Sulten - Åbningtsider

Mandag - fredag: 16:00 - 20:00 
Lørdag: 12:00 - 20:00
Søndag: 12:00 - 17:00

Sidste dag i alle ferier har samme åbningstid som søndag.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.