Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges sjoveste hotel ligger i Sarpsborg, kun 50 minutter fra Oslo. Quality Hotel Sarpsborg har et stort badeland og et legeland med minigolf, klatrebane, legelabyrint og boldbane til de mindste. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Eventyrbadet Badeland er en 2000 kvadratmeter stor del af Superland. Her findes flere bassiner, vandrutsjebaner, hvirvelstrømskanal, boblebad og en svamp. 

Åbent for alle

Badeland er åbent for alle, uanset om du er overnattende hotelgæst, konferencedeltager, eller hvis du vil komme på besøg med venner og familie over dagen. Billetter kan købes sammen med hotelophold.

Svampen

Badeglæde for store og små! Det er altid spændende at løbe igennem den vandsprøjtende svamp, eller bare stå stille i regnbygerne under den. 

Space Bowlen

Garanteret sommerfugle i maven! Du rutsjer ned i et 24 meter langt rør, og kommer til sidst ud i en "skål". Der snurrer du rundt nogle omgange, inden du falder ned i et 1,8 neter dybt bassin, enten med benene eller hovedet først. Space Bowlen har en aldersgrænse på 9 år. 

25-metersbassinet

Vores 25-metersbassin er 1,6 meter på det dybeste sted, og har fire motionsbaner. To er altid åbne for dig, der vil motionssvømme. 

Relaxafdelningen

I relaxafdelingen kan du bade i 34 grader varmt vand, sidde stille og roligt en stund i dampbadet, eller hvorfor ikke tage et afkølende dyp i vores kolde pool? Hvis forældre og børn under tre år vil trække sig tilbage en stund fra de store bassiner, så er der mulighed for at gemme sig i vores relaxafdeling. Der er tempoet mere stille og roligt, vandtemperaturen højere og larmen efterlades udenfor. Her kan de allermindste børn vænne sig til at være i vand, eller bare hygge med mor og far. 

Svømmeskole

Badeland tilbyder også svømmeskole for børn op til 10 år. Vores instruktører er certificerede gennem Norges Svømmeforbund. Læs mere om svømmeskolen her.

Omklædningsrum og skab

Vi har 600 skab, og bruger system med et "låseur" med RFID-chip, som gør, at du kan låse dine ting ind trygt og smidigt. Uret er obligatorisk for dem, der vil bruge et skab. Kommer I en familie sammen, så køber I så mange ure, som det antal skabe I behøver. Uret kan du derefter gemme, og bruge næste gang du besøger Badeland. 

Badelands regler

Vi har en 12 års aldersgrænse for at besøge Badeland på egen hånd. Respektér venligst, at børn under 12 år skal have en voksen med, som er over 18 år. Vi har også badevagter, som hjælper med at holde området under opsyn, og ser til, at alle som er her, er trygge. For at holde Badeland rent og fint, beder vi alle, som skal besøge Badeland, om at vaske både krop og hoved inden de hopper i vandet. 

Åbningstider

Superland og Badeland

Intet personale
Mandag - torsdag: 16.00 - 20.00

Personale
Fredag: 17.00 - 20.00 (Bestilles på ticketco.no)
Lørdag - søndag: 11.00 - 20.00 (Bestilles på ticketco.no)

I ferien bookes billetter i hotellets reception.

Priser

Prisene varierer efter aktivitet og tid. Se prislisten til Superland og Badeland her.

Glemt badetøj?

Besøg Superlands badebutik.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.