Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Trondheim er et moderne hotel centralt i Midtbyen. Vi kender Trondheim og guider dig til de bedste restauranter, museer og oplevelser. Hotellet har 194 værelser, tre små mødelokaler, træningslokale og bar. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Vi serverer en morgenmadsbuffet med økologiske produkter samt mange sunde og velsmagende produkter. Vælg bl.a. mellem nybagt brød, frisk frugt, røræg og delikat pålæg.

Morgenmad

Mandag - fredag: Kl. 07.00 - 10.00
Lørdag: Kl. 07.30 - 11.00
Søndag: Kl. 08.00 - 11.00

Ønsker du tidlig morgenmad?

Det ordner vi! Bare giv os besked i receptionen, så står maden klar, når du skal afsted næste morgen.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Mødelokaler

Comfort Hotel Trondheim tilbyder dig moderne mødefaciliteter i spændende og urbane omgivelser. Vores møderum Tokyo har plads til 14 personer og indeholder det nyeste inden for tekniske løsninger, så du kan være sikker på et vellykket møde. Vi er behjelpelige med å tilrettelegge for middag, drikkevarer og sosiale aktivieter etter dine ønsker og behov. Avslutt dagen med en bedre middag hos en av våre mange naboer eller med en drink i vår Barception.

Book konference

Ønsker du at modtage et tilbud? Hvis du skal holde et møde, så send os en forespørgsel på co.trondheim@choice.no. Vi er altid klar med et godt tilbud!

Fitnessfaciliteter

Gå ikke glip af et besøg i vores fantastiske fitnessrum, der holder åbent 24/7. Vi har både vægte og konditionsmaskiner. Som gæst på Comfort Hotel Trondheim kan du benytte fitnessfaciliteterne, så ofte du vil, og når du vil. Vores fitnessfaciliteter holder åbent døgnet rundt.

Åbningstider

Alle ugens dage: Døgnet rundt

Lobbyshop

I hotellets Barception kan du både checke ind, købe noget at drikke, småretter, paraplyer eller tandpasta. Vi har det mest, du har brug for, hos os!

Lazy Sunday

Vi kan godt lide sløve søndage. Derfor lader vi dig beholde værelset frem til kl. 18.00 på alle søndage uden ekstra omkostninger. Det er som regel også muligt at tjekke ind lidt før eller lidt senere på andre dage. Det kræver blot, at vi har plads og en lille ekstra betaling fra dig.

Kæledyrsvenligt hotel

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Der er naturligvis frit tilgængeligt WiFi overalt på hotellet. Vælg blot netværket «Comfort Hotel», og så er du inde! Enkelt og godt.

Øvrige tjenester

  • Joggingrunde
  • Elevator
  • TV
  • Kopimaskine
  • Handicapværelser
  • Strygejern og strygebræt
  • Røgfrit hotel
  • Café

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.