Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Vi har ikke standardværelser - vi har værelser. Indretningsarkitekten Anders Björkén står bag designet for ”Konger og Trolde”. Uanset om du er i byen for at leve livet, eller for at arbejde, er vi stedet for dig. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Vi serverer en morgenmadsbuffet med økologiske produkter samt mange sunde og velsmagende produkter. Vælg bl.a. mellem nybagt brød, frisk frugt, røræg og delikat pålæg.

Morgenmad

Mandag - fredag: Kl. 07.00 - 10.00
Lørdag: Kl. 07.30 - 11.00
Søndag: Kl. 08.00 - 11.00

Ønsker du tidlig morgenmad?

Det ordner vi! Bare giv os besked i receptionen, så står maden klar, når du skal afsted næste morgen.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Mødelokaler

Comfort Hotel Trondheim tilbyder dig moderne mødefaciliteter i spændende og urbane omgivelser. Vores møderum Tokyo har plads til 14 personer og indeholder det nyeste inden for tekniske løsninger, så du kan være sikker på et vellykket møde. Book dit næste møde hos os! Vi hjælper også gerne med at tilrettelægge middage, drikkevarer og sociale aktiviteter alt efter dine ønsker og behov.

Book konference

Ønsker du at modtage et tilbud? Hvis du skal holde et møde, så send os en forespørgsel på co.trondheim@choice.no. Vi er altid klar med et godt tilbud!

Fitnessfaciliteter

Gå ikke glip af et besøg i vores fantastiske fitnessrum, der holder åbent 24/7. Vi har både vægte og konditionsmaskiner. Som gæst på Comfort Hotel Trondheim kan du benytte fitnessfaciliteterne, så ofte du vil, og når du vil. Vores fitnessfaciliteter holder åbent døgnet rundt.

Åbningstider

Alle ugens dage: Døgnet rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Lobbyshop

I lobbyshoppen tilbyder vi dig ”good-to-have”-produkter såsom shampoo og balsam, og derudover kan du købe salater, drikke og snacks til gode priser. Lobbyshoppen holder åbent døgnet rundt, så du altid kan få lidt at spise, hvis du skulle blive sulten.

 • Hos Comfort Hotel® får du selvfølgelig gratis Wifi på alle hotelværelser og fællesområder. Surf løs!

WiFi

Der er naturligvis frit tilgængeligt WiFi overalt på hotellet. Vælg blot netværket «Comfort Hotel», og så er du inde! Enkelt og godt.

Lazy Sunday

Vi kan godt lide sløve søndage. Derfor lader vi dig beholde værelset frem til kl. 18.00 på alle søndage uden ekstra omkostninger. Det er som regel også muligt at tjekke ind lidt før eller lidt senere på andre dage. Det kræver blot, at vi har plads og en lille ekstra betaling fra dig.

Kæledyrsvenligt hotel

Her på Comfort Hotel Trondheim er dine firbenede venner altid velkomne til at kigge forbi. Denne service koster blot 250 NOK pr. ophold, og dine kæledyr får naturligvis lov til at sove sammen med dig her på hotellet. Førerhunde kan selvfølgelig tages med uden ekstra betaling. Hvis du vil have dit kæledyr med, så giv os besked, når du booker. Dermed kan vi tildele dig et kæledyrsvenligt værelse.

Øvrige tjenester

 • Søndagsbrunch
 • Grab'n'Go
 • Joggingrunde
 • Elevator
 • TV
 • Kopimaskine
 • Handicapværelser
 • Strygejern og strygebræt
 • Røgfrit hotel
 • Café

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.396.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.