Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Sverige

Se alle hoteller i Åre, Sverige

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge er et alpint designhotel i Åre med boliger, konferencer og oplevelser. Nyd den prisbelønnede spa, mad fra fjeldet og afslappet lodgeliv på hotellet. Lige udenfor venter Åres skibakker, vandreruter og storslåede udsigter.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

TripAdvisor Traveller Rating

4,5
879 anmeldelser
4,5
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4,5
Værelser
5

Copperhill - vores yndlingssted i Sverige

5. januar 2021, Eslöv, Sverige, Louise S

Vi var i Copperhill henover julen 2018 og det var vidunderligt. I 2020 vendte vi tilbage sammen med gode venner. Vi var indstillede på, at det ikke kunne være lige så godt som sidst. Men selvfølgelig…

Vi var i Copperhill henover julen 2018 og det var vidunderligt. I 2020 vendte vi tilbage sammen med gode venner. Vi var indstillede på, at det ikke kunne være lige så godt som sidst. Men selvfølgelig var Copperhill sit vanlige, elskelige selv. Personalet er som altid i en klasse for sig. The Copperhill Tribe kalder vi dem, fordi der er en stamme-agtig venlighed, hjælpsomhed og overskud, som vi ikke har fundet andre steder i Skandinavien. Det er unikt og et kæmpe asset for os gæster, at personalet virker som om, de elsker deres arbejde. Maden var - som altid - en fornøjelse. Spa´et som altid vidunderligt. Rummene meget meget hyggelige. Og på trods af Corona er besøget - som altid - en udsøgt oplevelse. Det er som at komme hjem! På den dejlige måde. I år sender vi personalet en ekstra varm tak. Jeg var blevet så afslappet efter en uge på Copperhill, at jeg glemte min kuffert. Men selvfølgelig kaster en ansat sig ind i en bil og racer til stationen, hvor vores tog desværre var kørt. Men det kendetegner Copperhill Triben: De gør ALTID det ekstra - og helt uden at overveje det - som gør, at man som gæst føler sig som noget ekstra. Tusind tak Copperhill for at redde nytåret 2020 og for at være vores yndlingstilflugtsted. Vi er VILDE med jer!

Svar fra ejer

7. januar 2021

Bästa Louise, stort tack för ert besök och för detta FANTASTISKA omdöme! Det värmer extra mycket ett tid som denna då personalen får slita med restriktioner och bestämmelser som tidvis gör driften svår att hantera. ÄLSKAR uttrycket "Copperhill Triben", det är så vi känner oss; vi gör detta tillsammans och för våra gäster och det är så underbart roligt att det märks! Jag skall se till att hela personalen får ta del av dina fina ord. Stort tack igen och varmt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar Eva Ottosson Rask -with Tribe :) VD

Læs mere
5

Bedste jul man kan ønske sig!

31. december 2018, Eslöv, Sverige, Louise S

Et kæmpe tak til Copperhill for en fantastisk jul 2018! Som ivrigt rejsende i Sverige - og hotelgæst i alla län - kan jeg kun sige, at bedre betjening, bedre service og mere omtanke har jeg ikke oplev…

Et kæmpe tak til Copperhill for en fantastisk jul 2018! Som ivrigt rejsende i Sverige - og hotelgæst i alla län - kan jeg kun sige, at bedre betjening, bedre service og mere omtanke har jeg ikke oplevet. Det er en fornøjelse at bo på Copperhill og mærke, at personalet faktisk holder af sit arbejde og af os gæster. Maden er vidunderlig, rummene er smukke og spa'et perfekt efter en lang dag på ski. Jeg glæder mig til at komme tilbage!

Svar fra ejer

9. januar 2019

Bästa Louise, stort stort tack för att du tagit dig tiden att skriva om din vistelse här på Tripadvisor, det betyder massvis för oss! Jag blir alldeles varm av att läsa din fina recension och är så glad att vi kunnat ge er en fantastisk upplevelse i jul. Hoppas vi får glädjen att rå om er snart igen! Med vänliga hälsningar Eva Ottosson Rask VD

Læs mere
3

Five star? Not at all!

24. juli 2021, Trondheim, Norge, Tore562

I have stayed at five star hotel all over the world, to call this hotel a five star hotel is an disgrace. This is a half worn out four star at the best! The architecture of the hotel, the view and the…

I have stayed at five star hotel all over the world, to call this hotel a five star hotel is an disgrace. This is a half worn out four star at the best! The architecture of the hotel, the view and the surroundings are definitely the best.
Læs mere
2

Eat at Copperhill

13. april 2021, , Big-Sweden-Family

We where 8 peploes to visit the hotell on top of Björnen, next to Åre. The view is lovely and there is a small slope, perfect for the kids. But one thing l an not inpressed by, was the food, everyth…

We where 8 peploes to visit the hotell on top of Björnen, next to Åre. The view is lovely and there is a small slope, perfect for the kids. But one thing l an not inpressed by, was the food, everything was cold, tasteless,and they even forgot the fries to half of the party, very disappointing.

Svar fra ejer

20. maj 2021

Dear Big Sweden Family, thank you for your visit. I am so sorry to hear that we did not meet your expectations on the food this time. We normally get very much praise for that. I do hope you told our staff about this so that they could serve you something else? If you didn't like our overall concept, I am happy to say that we will present a whole new team with a very talented head chef when we open this summer so hopefully, you can consider giving us a second chance. Best regards Eva Ottosson Rask w. Team

Læs mere
2

Nice rooms but slowest service ever!

25. december 2020, Stockholm, Sverige, Zi05

Very nice building and rooms. SLOWEST SERVICE EVER. I've traveled a lot and I've never had as slow service as this ever. (Ok at lunch but dinner is a disaster.) Had to wait almost two hours for main c…

Very nice building and rooms. SLOWEST SERVICE EVER. I've traveled a lot and I've never had as slow service as this ever. (Ok at lunch but dinner is a disaster.) Had to wait almost two hours for main course that never came. We just left. That was the 5th dinner. The four previous were better but still very slow. Worthless. Don't come here. Way too over priced.

Svar fra ejer

20. januar 2021

Dear SiO5, thanks for sharing your experience, glad to hear you like our hotel! We did have same major issues with our restaurant system at the beginning of the season. Due to this, orders didn't come to the kitchen when traffic was high during evenings, causing long delays. We're so sorry that you had to suffer from this. The problem is resolved now so service is back to normal, please don't hesitate to contact me, if you want to give us a second chance. Best regards Eva Ottosson Rask General Manager (eva.o.rask@copperhill.se)

Læs mere

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.409.006 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.