Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Sverige

Se alle hoteller i Åre, Sverige

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge er et alpint designhotel i Åre med boliger, konferencer og oplevelser. Nyd den prisbelønnede spa, mad fra fjeldet og afslappet lodgeliv på hotellet. Lige udenfor venter Åres skibakker, vandreruter og storslåede udsigter.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

TripAdvisor Traveller Rating

4,5
890 anmeldelser
4,5
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4,5
Værelser
5

Copperhill - vores yndlingssted i Sverige

5. januar 2021, Eslöv, Sverige, Louise S

Vi var i Copperhill henover julen 2018 og det var vidunderligt. I 2020 vendte vi tilbage sammen med gode venner. Vi var indstillede på, at det ikke kunne være lige så godt som sidst. Men selvfølgelig…

Vi var i Copperhill henover julen 2018 og det var vidunderligt. I 2020 vendte vi tilbage sammen med gode venner. Vi var indstillede på, at det ikke kunne være lige så godt som sidst. Men selvfølgelig var Copperhill sit vanlige, elskelige selv. Personalet er som altid i en klasse for sig. The Copperhill Tribe kalder vi dem, fordi der er en stamme-agtig venlighed, hjælpsomhed og overskud, som vi ikke har fundet andre steder i Skandinavien. Det er unikt og et kæmpe asset for os gæster, at personalet virker som om, de elsker deres arbejde. Maden var - som altid - en fornøjelse. Spa´et som altid vidunderligt. Rummene meget meget hyggelige. Og på trods af Corona er besøget - som altid - en udsøgt oplevelse. Det er som at komme hjem! På den dejlige måde. I år sender vi personalet en ekstra varm tak. Jeg var blevet så afslappet efter en uge på Copperhill, at jeg glemte min kuffert. Men selvfølgelig kaster en ansat sig ind i en bil og racer til stationen, hvor vores tog desværre var kørt. Men det kendetegner Copperhill Triben: De gør ALTID det ekstra - og helt uden at overveje det - som gør, at man som gæst føler sig som noget ekstra. Tusind tak Copperhill for at redde nytåret 2020 og for at være vores yndlingstilflugtsted. Vi er VILDE med jer!

Svar fra ejer

7. januar 2021

Bästa Louise, stort tack för ert besök och för detta FANTASTISKA omdöme! Det värmer extra mycket ett tid som denna då personalen får slita med restriktioner och bestämmelser som tidvis gör driften svår att hantera. ÄLSKAR uttrycket "Copperhill Triben", det är så vi känner oss; vi gör detta tillsammans och för våra gäster och det är så underbart roligt att det märks! Jag skall se till att hela personalen får ta del av dina fina ord. Stort tack igen och varmt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar Eva Ottosson Rask -with Tribe :) VD

Læs mere
5

Bedste jul man kan ønske sig!

31. december 2018, Eslöv, Sverige, Louise S

Et kæmpe tak til Copperhill for en fantastisk jul 2018! Som ivrigt rejsende i Sverige - og hotelgæst i alla län - kan jeg kun sige, at bedre betjening, bedre service og mere omtanke har jeg ikke oplev…

Et kæmpe tak til Copperhill for en fantastisk jul 2018! Som ivrigt rejsende i Sverige - og hotelgæst i alla län - kan jeg kun sige, at bedre betjening, bedre service og mere omtanke har jeg ikke oplevet. Det er en fornøjelse at bo på Copperhill og mærke, at personalet faktisk holder af sit arbejde og af os gæster. Maden er vidunderlig, rummene er smukke og spa'et perfekt efter en lang dag på ski. Jeg glæder mig til at komme tilbage!

Svar fra ejer

9. januar 2019

Bästa Louise, stort stort tack för att du tagit dig tiden att skriva om din vistelse här på Tripadvisor, det betyder massvis för oss! Jag blir alldeles varm av att läsa din fina recension och är så glad att vi kunnat ge er en fantastisk upplevelse i jul. Hoppas vi får glädjen att rå om er snart igen! Med vänliga hälsningar Eva Ottosson Rask VD

Læs mere
5

Fantastic hotel in the mountains

3. august 2021, Stockholm, Sverige, LiVikman

The staff was very nice and friendly and gave exceptional service. The surroundings very beautiful with incredible views. The only negative was that there's no AC and with warmer summers that can get…

The staff was very nice and friendly and gave exceptional service. The surroundings very beautiful with incredible views. The only negative was that there's no AC and with warmer summers that can get unbearable.

Svar fra ejer

26. august 2021

Dear Li, Thank you so much for your visit and your great review, we're so happy that you were pleased with your stay and especially with our fantastic staff! Hope to see you soon again Best regards Eva Ottosson Rask General Manager

Læs mere
3

Five star? Not at all!

24. juli 2021, Trondheim, Norge, Tore562

I have stayed at five star hotel all over the world, to call this hotel a five star hotel is an disgrace. This is a half worn out four star at the best! The architecture of the hotel, the view and the…

I have stayed at five star hotel all over the world, to call this hotel a five star hotel is an disgrace. This is a half worn out four star at the best! The architecture of the hotel, the view and the surroundings are definitely the best.

Svar fra ejer

3. september 2021

Dear Tore, thank you for your visit and your review. Glad to hear that you like our architecture and the surroundings! We really regret that we did not live up to your expectations in other respects. It would be really helpful to hear about where we failed so that we can improve ourselves. If you have the time, I'd appreciate if you could send me an email about that. Best regards Eva Ottosson Rask and Team eva.o.rask@copperhill.se

Læs mere
2

Eat at Copperhill

13. april 2021, , Big-Sweden-Family

We where 8 peploes to visit the hotell on top of Björnen, next to Åre. The view is lovely and there is a small slope, perfect for the kids. But one thing l an not inpressed by, was the food, everyth…

We where 8 peploes to visit the hotell on top of Björnen, next to Åre. The view is lovely and there is a small slope, perfect for the kids. But one thing l an not inpressed by, was the food, everything was cold, tasteless,and they even forgot the fries to half of the party, very disappointing.

Svar fra ejer

20. maj 2021

Dear Big Sweden Family, thank you for your visit. I am so sorry to hear that we did not meet your expectations on the food this time. We normally get very much praise for that. I do hope you told our staff about this so that they could serve you something else? If you didn't like our overall concept, I am happy to say that we will present a whole new team with a very talented head chef when we open this summer so hopefully, you can consider giving us a second chance. Best regards Eva Ottosson Rask w. Team

Læs mere

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.004 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.