Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge er et alpint designhotel i Åre med boliger, konferencer og oplevelser. Nyd den prisbelønnede spa, mad fra fjeldet og afslappet lodgeliv på hotellet. Lige udenfor venter Åres skibakker, vandreruter og storslåede udsigter.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Copperhill Mountain Lodge i Åre byder på en arkitektur i verdensklasse med en varm atmosfære og omhu for hver detalje. Beliggenheden er perfekt i forhold til skiområder og vandreruter, der ligger lige uden for døren. Efter aktive dage på fjeldet venter der afslapning i hotellets spa, madoplevelser med udgangspunkt i fjeldet og udsigter, som strækker sig mange kilometer.

Konceptet

Hotellet har fået sit navn, fordi området tidligere var en del af Fröa Gruva - en kobberglimtende æra af hårdt arbejde og velstand. Nutidens besøgende overvældes af naturen, de storslåede fjeldudstigter og hotellets spektakulære arkitektur, kunst og desing. Året rundt byder vi dig velkommen til en varm atmosfære af venlige mennesker, ild i pejsen og nydelse for alle sanser.

Kunst, design og arkitektur

Hotellets arkitektur er signeret af verdensnavnet Peter Bohlin, som er kendt for at have tegnet Apples prestigebutikker i New York, London og Tokyo samt Bill Gates private bolig. Med Copperhill Mountain Lodge har man en skabt en moderne version af en klassisk skihytte i autentiske naturmaterialer som fyr, gran, kobber og skifer med store åbne flader og generøse lysindfald. Indretningen er karakteriseret af en varm, mættet farvepalet, naturmaterialer, moderne designklassikere og europæisk samtidskunst af højeste klasse.

Drømmeområde for skientusiaster

Om vinteren kan du spænde skiene på lige udenfor hotellet og begive dig ud i Åres vidtforgrenede liftsystem. Liften Copperhill Express bringer dig hele vejen hjem igen. Vi ligger tæt på Åre-Björnens langrendscenter og turspor, og du kan tage på helikopterskiture fra hotellets egen heli-pad. Læs mere om hvad Åre og hotellet har at tilbyde her!

Fjeldvandring

I sommerhalvåret og hen på efteråret venter velafmærkede vandreruter lige uden for døren. Bærkurve og vandrestave kan du låne på hotellet. Vi giver dig gerne tips om de smukkeste ture og har også vores egen fjeldguide, som alle vores gæster får udleveret.

Prisbelønnet spa

På hotellet finner du Level Spa & Health Club (vinder af “Årets Spamiljø” i European Hotel Design Awards 2009) Her kan du nyde varme kilder indendørs og udendørs, spapool indendørs, panoramaudsigter mod Åreskuden, sauna og træningsfaciliteter. Vil du have endnu mere privatliv, er der en adskilt spaafdeling for op til 20 personer.

Værelser og suiter

Vil du have et værelse med udsigt eller en suite til hele slænget? Du kan vælge alt fra dobbeltværelser og romantiske suiter for to til praktiske familiesuiter med køkken eller suiter, der er store nok til at rumme to familier eller alle vennerne. Alle værelser og suiter er indrettet i en varm og mættet farveskala med naturmaterialer, designklassikere og historiske billeder fra Åres historie. Copperhill Mountain Lodge åbnede i september 2008 og er siden august 2009 blevet drevet af Nordic Choice Hotels. Copperhill Mountain Lodge er også medlem af Design Hotels™.

Kontakt

  • Copperhill 62 837 97 Åre , Sverige
via Google Maps

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Åre station Skift her til taxi til hotellet.

Fra Åre Östersund Lufthavn

Åre Flygtransfer

Fra Trondheim Værnes Lufthavn

Åre Flygtransfer

Med taxi

Som hotelgæst får du rabat hos Taxi 25000, ring på telefon +46 647 502 00.

Helikopter

Helikoptertransfer kan bookes via hotellet. Tag kontakt med hotellet for yderligere information.

Om Copperhill Mountain Lodge

Antal værelser

112 værelser, 420 senge

Antal konferencelokaler

6 lokaler, plads til 500 deltagere

Afstand til lufthavne Åre Östersund Lufthavn:

80 km, ca 1 time Trondheim Værnes Lufthavn: 130 km, Ca. 2 timer

Afstand til togstation Åre station:

7 km

2.564.412.003 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.