Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Eskilstuna Eskilstuna ,  Sverige

Comfort Hotel® Eskilstuna

Eskilstuna,  Sverige

Comfort Hotel Eskilstuna har en god beliggenhed, tæt på zoologisk have, restauranter og butikker. Vi tilbyder parkering, konferencerum, bar samt fri adgang til internet. Ideelt til familieferier og forretningsrejser! Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Eskilstuna 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Vi tilbyder en morgenmadsbuffet med mange velsmagende og sunde muligheder. Kort sagt, en vaskeægte hotelmorgenmad.

Morgenmaden serveres:

Hverdage: Kl. 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: Kl. 07.00 - 10.30

Ønsker du at spise morgenmad uden for de normale åbningstider, så kontakt os endelig. Vi står klar til at finde en løsning.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Hos os er det enkelt at parkere. Parkér på nogle af vores 12 pladser udenfor hotellet for 150 SEK/døgn. Receptionen sælger også billetter til parkeringshuset, der ligger rundt om hjørnet, for 150 SEK/døgn.

Bar

Velkommen til Comfort Hotel Eskilstunas bar. Her serverer vi lækre drinks hver dag indtil kl. 01.00. Baren finder du ved receptionen.

Åbningstider

Alle ugens dage: Kl. 11.00 - 01.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Konferencer

Comfort Hotel Eskilstuna har tre moderne konferencelokaler, hvor der er plads til 30 personer. Vi ordner alt det praktiske, så du kan nyde en sund, velsmagende mad og lækre snacks, når du afholder dine konferencer eller møder hos os. Kort sagt, du slipper simpelthen for alt det kedelige!

Fitnessfaciliteter

I vores døgnåbne fitnesscenter kan du træne lige så ofte, du vil. Her finder du træningsmaskiner og frivægte samt fjernsyn og god musik i højtalerne.

Åbningstider

Døgnet rundt, alle ugens dage, året rundt

Lobbyshop

I lobbyshoppen kan du købe praktiske produkter såsom shampoo og balsam, gode salater, friske sandwiches, færdiglavede madpakker, smoothies, drikkevarer, slik og snacks til favorable priser. Naturligvis holder vi åbent døgnet rundt, så du altid kan få noget godt og nyttigt (eller unyttigt), når lysten melder sig.

Lazy Sunday

Blev det sent lørdag aften? Intet problem. Om søndagen er det nemlig muligt at beholde værelset helt frem til kl. 18.00, når du bor hos os. Vi opkræver ikke ekstra for denne service, og som en tillægsservice, sørger vi for, at morgenmaden står klar indtil kl. 12.00. Så læg du dig bare på hovedpuden og nyd, at du kan sove længe her om søndagen.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Frit tilgængeligt WiFi

På hele hotellet er der trådløst internet, som du kan benytte helt uden ekstra beregning, så surf du bare af sted. Du logger på med den kode, vi udleverer til dig i receptionen, men du kan også vælge at logge på med dit Nordic Choice Club-nummer. Surf løs!

Øvrige tjenester

  • Kæledyr tilladt

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.