Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Mektagonen Gøteborg ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Gøteborg,  Sverige

På Clarion Collection Hotel Mektagonen har du gåafstand til Gøteborgs mest kendte og velbesøgte attraktioner såsom Liseberg, Svenska Mässan og Scandinavium. Her bor du i friske og store værelser. Både fika og aftensmad er inkluderet i værelsesprisen!

Clarion Collection® Hotel Mektagonen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Findes der en bedre måde at starte dagen på end med en lækker morgenmad? Nyd vores morgenbuffet med et stort udvalg af økologiske produkter. Æg, appelsinsaft, frugt, korn og masser af toppings - vælg dine favoritter.

Morgenmaden serveres:

Mandag - Fredag: Kl. 06.30 - 09.00
Lørdag - Søndag: Kl. 07.00 - 10.00

Vores morgenmadsservering har varierende åbningstider i sommerperioden samt i forbindelse med helligdage. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  • Parkeringsmuligheder på Clarion Hotel

Parkering

Parker enkelt på p-pladser i direkte tilslutning til hotellet. Prisen er 225 SEK/døgn. Det er også en parkeringskælder, som ligger ca. 600 meter fra hotellet, og koster 100 SEK/døgn.

Fika

Hver eftermiddag kan du tage for dig af herlige søde sager, kaffe og te – og selvfølgelig er det inkluderet i værelsesprisen!

Fika serveres:

Alle dage: Kl. 15.00-17.00

Vores morgenmadsservering har varierende åbningstider i sommerperioden samt i forbindelse med helligdage. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Aftensmad

Uanset hvad du er sulten efter, kan du altid finde noget hos os! Hver aften kan du nyde en velsmagende suppe, salat samt varme retter.

Aftensmaden serveres:

Søndag - torsdag: 18.00 - 20.00
Fredag - lørdag: 18.00 - 20.30

Vores morgenmadsservering har varierende åbningstider i sommerperioden samt i forbindelse med helligdage. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Relax & træning

For afslapning efter arbejde har vi en relaxafdeling med sauna på 5. etage. Vil du i stedet ud og bevøge dig, så ligger Nordic Wellness Almedal i huset, som er et af Gøteborts største træningscentre. Som gæst hos os træner du uden ekstra omkostning. I nærheden findes også løbeture/belyste løbespor for dig, der hellere vil komme ud i den friske luft.

  • Plads til dig med husdyr på Clarion Hotel

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

  • Wifi på Clarion Hotel

WiFi

Vi tilbyder trådløst og gratis internet overalt på hotellet.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.