Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Mektagonen Gøteborg ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Gøteborg,  Sverige Midlertidigt lukket 18.12.20 - 17.01.21

På Clarion Collection Hotel Mektagonen har du gåafstand til Gøteborgs mest kendte og velbesøgte attraktioner såsom Liseberg, Svenska Mässan og Skandinavium. Her bor du i friske og store værelser. Både fika og aftensmad er inkluderet i værelsesprisen!

Clarion Collection® Hotel Mektagonen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Findes der en bedre måde at starte dagen på end med en lækker morgenmad? Nyd vores morgenbuffet med et stort udvalg af økologiske produkter. Æg, appelsinsaft, frugt, korn og masser af toppings - vælg dine favoritter.

Morgenmaden serveres:

Mandag - Fredag: Kl. 06.30 - 09.00
Lørdag - Søndag: Kl. 07.00 - 10.00

Vores morgenmadsservering har varierende åbningstider i sommerperioden samt i forbindelse med helligdage. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  • Parkeringsmuligheder på Clarion Hotel

Parkering

Parkeringspladserne finder du på parkeringsdækket (etage 4) i bygningen. Bemærk venligst, at dækket er låst om aftenen samt i weekenderne. Parkeringstilladelser kan købes i receptionen for 195 SEK pr. nat.

Fika

Hver eftermiddag kan du tage for dig af herlige søde sager, kaffe og te – og selvfølgelig er det inkluderet i værelsesprisen!

Fika serveres:

Alle dage: Kl. 15.00-18.00

Vores morgenmadsservering har varierende åbningstider i sommerperioden samt i forbindelse med helligdage. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Aftensmad

Uanset hvad du er sulten efter, kan du altid finde noget hos os! Hver aften kan du nyde en velsmagende suppe, salat samt varme retter.

Aftensmaden serveres:

Alle dage: Kl. 18.00-20.00

Vores morgenmadsservering har varierende åbningstider i sommerperioden samt i forbindelse med helligdage. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Relax & træning

Ønsker du at slappe af efter arbejdet, shoppingturen eller sightseeingturen, kan du med fordel besøge vores relaxområde med sauna på 5. etage.

Hvis du i stedet føler for at være lidt aktiv, kan du tage turen til et af Gøteborgs største motionscentre, Nordic Wellness Almedal, som ligeledes ligger i bygningen. Som gæst kan du træne til en særpris. Tal gerne med receptionen, hvis du ønsker mere information. Der er i øvrigt også en motionssti/lysløjpe i nærheden af hotellet, hvis du foretrækker at komme ud i den friske luft.

  • Wifi på Clarion Hotel

WiFi

Vi tilbyder trådløst og gratis internet overalt på hotellet.

  • Plads til dig med husdyr på Clarion Hotel

Kæledyrsvenligt

Hos os er kæledyr mere end velkomne. Prisen for din firbenede ven er 250 SEK pr. ophold. Glem ikke at meddele os dette ved bookingen, så vi kan tage hånd om jer på bedste vis.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.402.003 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.