Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vox Hotel Jönköping ,  Sverige

Vox Hotel

Jönköping,  Sverige

Vox Hotel er en innovativ farveklat i Jönköpings hoteludbud. Med bedste beliggenhed i Jönköping kan du bo, spise, træne, arbejde og mingle i et kreativt miljø. Det passer lige så fint uanset om du kommer på grund af arbejde, ferie eller bare vil nyde.

Vox Hotel 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vox Hotel er et designhotel med 143 værelser midt i Jönköping. Nyd en god nats søvn, restaurantkøkkenets smagsfusion som tilberedes foran dig, at træne mens du kigger ud over Vättern og at arbejde eller holde et møde midt i lobbyens inspirerende miljø.

Din nye hotelfavorit

Vox Hotel ligger midt i centrale Jönköping, tæt på shopping, stranden, restauranter, natteliv, transport og ikke mindst med en fantastisk udsigt over Vättern. Her betyder indretningen lige så meget som personlig service og god mad og drikke. Toppet med en god nats søvn i en skøn seng vil vi helt enkelt gøre dit besøg værd at huske.

Designede værelser

Her finder du 143 hotelværelser, fra suiter og deluxerum med en enestående udsigt over Vättern, til mindre dobbeltværelser uden vindue. Uanset værelseskategori har alle værelser på Vox Hotel samme høje standard indretningsmæssigt. Vi tilbyder selvfølgelig værelser, der er tilpassede til personer med handicap. Kontakt os for mere information.

Ny-nordiskt køkken med fokus på bæredygtige råvarer

Vox Restaurant er et sted, hvor du kan nyde morgenmad, frokost og middag, tage en drink i baren eller træffe vennerne til en after-work. I køkkenet vil vi skabe og inspirere madglæde med bæredygtige råvarer. Her vælger gæsterne selv, hvad de vil opleve: en enklere vellavet varm ret, eller flerrettersmeny med tilhørende vinpakke.

Kreativ mødeplads i centrale Jönköping

Vores store lobby med forskellige typer siddepladser er åben for nogle timers arbejde, uformelle møder eller studier. Nu tilbyder vi også abonnementskonceptet Work at Vox, som blandt andet giver hurtigere wifi, gratis kaffe og specialtilbud. Perfekt, hvis du er freelancer, konsulent eller har et fleksibelt arbejde og vil have inspirerende miljø. Gør Vox Hotel til din arbejdsplads udenfor kontoret. 

Træningslokale med udsigt

Tag træningstøjet med, når du checker ind her. Fra vores døgnåbne træningslokaler på sjette etage kan du kigge ud over Vättern mens du sveder.

Dristigt møder elegant

Vox er designet af Magnus Månsson, en af Sverige ledende hotelarkitekter, som også ligger bagved Avalon Hotel og Clarion Hotel Post i Gøteborg. I hans design mødes det kreative, dristige og det klassiske, elegante og skaber en unik atmosfære. Eksklusivt med et twist. 

Velkommen til Jönköping og Vox Hotel!

Kontakt

  • Lantmätargränd 2C 55320 Jönköping , Sverige
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Bus

Jönköping Resecentrum

Tog

Jönköping C

Taxi

Taxi Jönköping, telefon +46 36 34 40 00 eller TaxiKurir Jönköping, +46 36 12 12 12

Om Vox Hotel

Indretning

Magnus Månsson

Antal værelser

143 stk. – 286 senge

Afstand til lufthavn

Jönköping Airport: 6 km, ca. 10 min. med bil

Afstand lokaltrafik

Jönköpings Resecentrum: ca. 600 meter

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.