Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Ekoxen Linköping ,  Sverige

Quality Hotel™ Ekoxen

Linköping,  Sverige

Quality Hotel Ekoxen ligger smukt i det centrale Linköping, lige ved siden af parken Trädgårdsföreningen. Her er man tæt på alt. Kultur, natur, restauranter og butikker. Hotellet er ideelt for både konferencegæster og familier.

Quality Hotel™ Ekoxen 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og når du bor på Quality Hotel Ekoxen, indgår der altid en overdådig morgenmadsbuffet med nærende og organiske muligheder i værelsesprisen. Selv hvis du ikke bor hos os, er du mere end velkommen til at nyde vores morgenbuffet. Du kommer ikke til at gå sulten fra restauranten, her er noget for enhver smag.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: Kl. 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: Kl. 06.00 - 10.00
Helligdage: Kl. 06.00 - 10.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Fitnessfaciliteter

Vores træningslokale er fuldt udstyret med maskiner for både kondition og styrke, som løbebånd, frie vægte og kombimaskiner. Træningslokalet er gratis for alle vores hotelgæster. Vil du hellere træne udendørs, så findes der mange gode løbespor i nærheden af hotellet. Har du lyst til en god gåtur, har vi gangstave til udlån.

Parkering

Vi tilbyder gratis parkering i garage. Notér, at pladser er afhængig af ledig kapacitet og ikke kan reserveres på forhånd. Bliver du flere nætter, er du ikke garanteret plads, hvis du forlader garagen i løbet af dagen. Rundt om hotellet er der kommunale parkeringer, hvis garagen er fuld.

Vaskeservice

Vi tilbyder vaskeservice fra mandag til fredag. Indlevér dit vasketøj inden kl. 09.00, og så får du det tilbage inden kl. 15.00 samme dag. Kontakt os i receptionen for mere information og priser.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt. Vælg netværket QualityGuest og voila, du er online. Det kunne ikke være nemmere.

Kæledyrsvenligt

Medbring din bedste ven. På Quality Hotel Residence er kæledyr velkomne mod et gebyr på 250 NOK pr. ophold. Glem ikke at sige til ved bookingen, så vi kan tage os af jer på bedste vis.

 • Check ud hurtigt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Mere tid til andet! Hvis du tilmelder dig for Express Checkout ved ankomst, kan du enkelt efterlade din nøgle i vores Express Checkout-kasse, når det er tid til at forlade hotellet.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Øvrige tjenester

 • Elevator
 • Indendørs parkering
 • Fladskærms-TV
 • Vækketjeneste
 • Konferencecenter
 • Kopimaskine
 • Roomservice
 • Restaurant
 • Badekar i udvalgte værelser
 • Møderum
 • Bar

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.409.006 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.