Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ View Malmø ,  Sverige

  • Strøget konferencelokale med plads til 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmø,  Sverige

Quality Hotel View er et komplet konferencehotel i hjertet af den nye bydel, Hyllie i Malmø. Naboen er Malmø Arena, og på blot få minutter kan du nå Malmø C, København eller Kastrup med tog.

Quality Hotel™ View 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Oliven som snacks på Bar X i Malmø
Bar X & Lounge

Hos os er alle velkomne, uanset om du er hotelgæst, bor eller arbejder i området eller er på besøg i Hyllie. Vi tilbyder en herlig og afslappet atmosfære, hvor du kan slappe af efter en hård arbejdsdag eller fejre noget med venner og familie. Vi kan tilbyde udvalgte drikke og mindre retter. Slå dig ned i en af vores bløde loungesofaer og nyd!  

Nyhed: Morgen- og frokoståbent

VI er glade for at kunne meddele, at Bar X nu har åbent fra kl. 07.30 på hverdage. Vi serverer varmende kaffe, morgenmadsboller og andet småt. Under frokosten er vi også begyndt at servere dagens suppe samt et udvalg af friske salater. Perfekt at både spise her eller tage med!

AW-feeling

Den sidste fredag hver måned mellem kl. 16.00 og 19.00, skruer vi op for musikken og holder en herlig After Work i Bar X. Kom ind og spil en runde shuffleboard, omgås med vennerne og nyd gode priser i baren. Udvalgte dage har vi også sjove temaer på aftenerne. Hold udkig efter mere information om dette. Håber vi ses!

Hockey Burger Deal i Bar X

I hockeysæsonen er Bar X stedet at være inden og efter hockey. Kom ind til os i forbindelse med kampen på Malmø Arena, og nyd en lækker bruger og en kold øl.

Ved hjemmekampe på lørdage åbner vi altid to timer inden kampen starter. I finder os inde på Quality Hotel View, kun 100 meter fra arenaen.

Enklere retter i baren hver dag

Mandag til søndag kan du bestille enklere retter i Bar X fra kl. 17.00 fra barmenuen. Du kan også vælge at spise dagens frokost mandag til fredag mellem kl. 11.00 og 13.30. Vi tilbyder også sandwiches og et udvalg af kager og småt & godt fra kl. 16.00 hver dag.

Bar X

Mandag: 16.00 - 23.00
Tirsdag: 16.00 - 23.00
Onsdag: 16.00 - 23.00
Torsdag: 16.00 - 23.00
Fredag: 16.00 - 23.00
Lørdag: 15.00 - 23.00
Søndag: 15.00 - 21.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.