Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Sundsvall

Vi tilbyder tre populære hoteller med fantastisk beliggenhed midt i Sundsvall. Vælg mellem charmerende Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall, konferencehotellet Quality Hotel Sundsvall eller Clarion Hotel Sundsvall med skybar og spa.

Hoteller med en central beliggenhed

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall har en central beliggenhed i Sundsvalls unikke Stenstan, tæt på restauranter og caféer. Hotellet har gennem 1900-tallet været biograf, og bygningens historie lever i dag videre på væggene. Morgenmad, Fike og Aftensmad indgår altid i værelsesprisen. På Quality Hotel Sundsvall bor du på en central beliggenhed, og hotellet passer perfekt til møder, konferencer eller weekendrejser. Hotellet er en sand forlystelsesperle, som byder på både natklub, barer og festlokaler til enhver lejlighed! Her er der også en stor parkeringsgarage med direkte adgang til hotellet.

Sveriges flotteste by

Sundsvall er blevet kåret som Sveriges flotteste by med sin arkitektur og sine charmerende stenhuse fra slutningen af 1800-tallet. Her finder du flot natur med fine sandstrande, vandreruter, gode fiskesteder samt mulighed for skiløb.

Aktiviteter og seværdigheder

Sundsvall lokker med naturoplevelser og en levende bykerne. Uanset om du rejser i forbindelse med arbejdet eller som turist, har vi et hotel, som passer til lejligheden! Tæt på vores hoteller har du adgang til Norrlands største udvalg af butikker i det populære shoppingcenter In samt på hovedstrøget Storgatan. Tag med familien og besøg vandlandet Himlabadet, som er meget populært hos børnefamilier. Inden for en omkreds på 20 km fra vores hotel finder du hele 4 slalomanlæg, og på Södra Bergets friluftsanlæg er der fine lysløjper. Derudover ligger Sundsvalls største attraktioner såsom Tonhallen og Sidsjöns Friluftscentrum inden for en bekvem afstand. Sundsvall er desuden en populær studieby i kraft af det lokale Mittuniversitet.

Oplev Norrland og Sveriges flotteste by!

Nærliggende destinationer

Borlänge

Gävle

Hudiksvall

Tällberg

Östersund

 

Læs mindre
4 hoteller i Sundsvall

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.410.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.