Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Uppsala Uppsala ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Uppsala

Uppsala,  Sverige

Velkommen til det hyggelige og personlige hotel med den perfekte beliggenhed i Uppsala. Når du bor hos os, er du tæt på alt som byen har at tilbyde. Morgenmad, eftermiddagskaffe og aftensmad er altid inkluderet i værelsesprisen.

Clarion Collection® Hotel Uppsala 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hos Clarion Collection Hotel Uppsala bliver I budt velkommen i et hjemligt miljø i en historisk bygning. Den centrale beliggenhed tæt på alle Uppsalas attraktioner, eftermiddagskaffe og aftensmad som indgår hver dag, samt perfekte mødeslokaler gør, at hotellet har noget at tilbyde alle.

Centrale Uppsala lige uden for dørene

Når I bor på Clarion Collection Hotel Uppsala, har I et perfekt udgangspunkt for at udforske byen. Trendy restauranter og butikker ligger bogstaveligt talt lige rundt om hjørnet, og seværdigheder som slottet, den kendte domkirke og hovedgaden ligger kun nogle minutter væk.

Clarion Collection Hotel Uppsalas gode beliggenhed gør det enkelt for jer at nå hotellet uanset om I er på gåben, i bil eller med offentlig transport. Uppsala centralstation ligger kun 700 meter fra hotellet.

Hjemligt og bekvemt - eftermiddagskaffe og aftensmad indgår hver dag

På Clarion Collection Hotel Uppsala tilbydes et hjemligt miljø og en glad velkomst fra personalet. I vores smagsfuldt indrettede hotelværelser bor I bekvemt, og I begynder dagen med en udsøgt morgenmadsbuffet. Vores hyggelige restaurant tilbyder klassiske retter og drinks. Eftermiddagskaffe og aftensmad er altid inkluderet, når du bor hos os.

Fitnessfaciliteter og sauna

Selvfølgelig er det vigtigt at kunne træne, når man rejser. På Clarion Collection Hotel Uppsala træner du i vores træningslokale og slapper af i saunaen, uden ekstra omkostninger.

Moderne lokaler for alle møder

Du er mere end velkommen til at gennemføre møder og konferencer på hotellet, uanset om I overnatter eller ej. Vores mødelokaler passer alle salgs møder - fra mindre, intensive møder og seminarer til konferencer og større events. Vores professionelle personale guider jer gennem planlægningsprocessen og sikrer, at mødet/konferencen bliver en succes!

Vores centrale beliggenhed gør jeres møde på Clarion Collection Hotel Uppsala bekvemt. Vores parkeringspladser gør det lettere for jer, som ankommer i bil, og rejser du fra udlandet, tager det kun 17 minutter til/fra Arlanda lufthavn med tog. Stockholm City ligger cirka en time væk.

Tag en drink eller to i lobbybaren

Kom ned til vores lobbybar og slap af med en øl, et glas vin eller noget enkelt at spise fra barmenuen. Vi lover, at det bliver hyggeligt.

Et hotel med historie

Hotelbygningen stammer fra 1950erne, og blev oprindeligt bygget som en hus for håndværkere. Det gik under navnet 'Håndværkshuset'. Vi har med vilje valgt at bevare og hædre bygningens historie. Husets oprindelige 18 håndværkere og deres erhverv er repræsenteret i symboler og autentiske dekorationer rundt omkring på hotellet, specielt i konferencelokalerne. I receptionen og restauranten findes alt fra smede- og glaskunstværk til kobberrør, alt relateret til håndværkernes historie

Ifølge gammel svensk bygmestertradition skal et blyforseglet kobberskrin gemmes et sted i husets fundament. Dette skrin er nu fundet og muret inde igen, denne gang dog synligt og belyst for vores gæster ved receptionen. Traditionen føres videre!

Mere information

Find vej til hotellet

Tog

Tog til Uppsala C

Til/fra Arlanda lufthavn

Tog til/fra Uppsala C tager 17 minutter

Taxi

Vi anbefaler Uppsala Taxi, tlf. +46 18 100 000

Om Clarion Collection Hotel Uppsala

Antal værelser

95 stk

Antal konferencelokaler

5 stk

Afstand til lufthavn

Arlanda lufthavn: 35 km,
17 minutter med tog,
ca. 30 minutter med bil.

Afstand til Uppsala C

700 meter

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.