Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Visby

Velkommen til Gotland og Visby – rosernes og ruinernes by. Visby er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Skandinavien og har siden 1995 været med på UNESCO’s Verdensarvsliste. Inden for ringmuren finder du hoteller med en unik atmosfære.

I Visby er alting tæt på

Visbys bykerne er kompakt, men yderst hyggelig. Her bor du f.eks. fremragende på Clarion Hotel Wisby, der ligger inden for den berømte ringmur midt i Visbys ældste del. Med et stenkast til den romantiske bådehavn bor du på et moderne hotel med gamle rødder, og i Visby ligger alting tæt på. Kun 15 minutter fra hotellet på Strandgatan 6 finder du Visbys lufthavn, havneterminalen samt Wisby Strand – Gotlands mødested og kongressal.

Nydelse og afslapning

Efter en lang dag kan det være skønt at sætte tempoet ned, koble af og lade batterierne op. I kælderetagen på Clarion Hotel Wisby finder du Selma City Spa Wisby – en unik spaoplevelse i et fantastisk middelaldermiljø. Tag en dukkert i poolen, nyd en rolig stund i saunaen eller prøv en af vores mange spabehandlinger. I kombination med lækre måltider i restauranten kan hotellet også give dig forslag til træningsaktiviteter i byen.

En storslået og sagnomspunden by – oplev alt fra ringmuren til Kneippbyn

Visby er en sagnomspunden og romantisk by. Samtidig er den Gotlands største, med omtrent 25.000 faste beboere. Visbys ringmur er den 11 meter høje bymur, som omkranser den indre del af byen. Muren er det, som de fleste forbinder med Visby, og den har i høj grad bidraget til, at Visby er blevet kåret til verdensarvsby. Fra Visby har du heller ikke langt til Kneippbyn – en af de mest kendte turistattraktioner på Gotland. I området er der både et sommer- og vandland samt Villa Villekulla. Derudover finder du aktiviteter som gokart, hoppeborge, elbiler og eventyrgolf.

Konferencer, møder og lokaler i Visby
Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Visby? Du finder vores udvalg her.
Læs mindre
1 hoteller i Visby

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.