Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Malmø Sverige

5 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i det centrale Malmø

Malmø er et perfekt valg til dit møde eller konference – en charmerende lille storby i hjertet af Øresundsregionen tæt på såvel København som Kastrup og Malmø lufthavn.

Vi har både små og store konferencehoteller, hvor vi gerne skræddersyr dit besøg efter dine ønsker, uanset om du er ude efter et lokale til mødet, festen, eventet eller workshoppen. Du kan vælge og vrage mellem vores hoteller i Malmøregionen. Gå ikke glip af det prisbelønnede restaurantkoncept Kitchen & Table by Marcus Samuelsson og en velbesøgt Skybar med byens lækreste udsigt på Clarion Hotel® & Congress Malmö Live, eller oplev vores store konferencehotel Quality Hotel™ View i den nye, voksende bydel Hyllie lige udenfor byen. Er I ude efter mindre konferencehoteller ligger vores to populære konferencehoteller Clarion Collection® Hotel Temperance og Comfort Hotel® Malmö midt i Malmø, et stenkast fra Malmø Hovedbanegård.

Fra vores konferencehoteller er du også tæt på Malmø Högskola, landsretten over Skåne og Blekinge, Orkla Foods, IBM, Ikano Bank og den indre bys forretninger og fornøjelser.

Noget af det bedste ved Malmø er, at det er tæt på så meget, så hvis du får muligheden, anbefaler vi, at du begiver dig ud i byen. Det er både idyllisk og nemt at komme omkring på cykel her i Sveriges fladeste landskab. På flere af vores hoteller kan I låne cykler og begive jer ud på sightseeing, eller hvorfor ikke tage et nærmere kig på Turning Torso nede på den arkitektoniske perle Västra Hamnen og mærk havluften, mens I kigger ud over Øresund?

Vil du se mere end Malmø, ligger studenterbyen Lund blot 10 minutter væk med tog, og på 35 minutter er du i København. Rejser du med fly tager det 20 minutter med bil til Kastrup Lufthavn, og du kommer lige så hurtigt til Malmø lufthavn.

Læs mindre
5 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.