Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Stenungsund Sverige

12 hoteller i nærheden

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference, møder og festlokaler i Stenungsund

Book en ægte vestkystkonference! Det historiske spahotel Stenungsbaden Yacht Club, 40 minutter nord for Göteborg, lokker med stor spaafdeling, lækker mad og unik beliggenhed direkte på klipperne. Perfekt til møde, polterabend, kursus eller kickoff!

Ved de barske klipper lige efter brofæstet på Stenungsøen i Stenungsund venter det perfekte sted til møder, konferencer og event – ægte vestkystidyl. Det er her spa- og konferencehotellet byder på et uovertruffent miks af saltstænkede klipper, havn og hav, kombineret med en moderne og fleksibel konferencedel. Tilføj flere pools, underholdning og et stort gym, så har I opskriften på en unik konference.  

For konference- og kursusgæster er der alle muligheder for at nyde god mad og drikke. Hotellet tilbyder flere restauranter og barer, både ude og inde. Natklub, vinkælder og rombar lokker måske efter mødet?

Hotellet satser stort på unikke konferencer til grupper i alle størrelser. Vælg mellem et stort antal lokaler, en konferencevilla eller aktiviteter ved havet. Kombiner konferencen med bad og afkobling i Spa – Bluewater Sports & Health Club eller giv dig og dine kolleger udfordringer med flyboard, golf, speedbåd, sejlekonkurrencer, bootcamp eller saunaflåde. Stenungsbaden Yacht Club passer også perfekt til private fester, bryllup og polterabend.

Stenungsbaden Yacht Club er let at komme til, uanset om I befinder jer i omegnen i Uddevalla, Ljungskile eller Göteborg eller kommer fra resten af landet. Både bus og tog stopper i Stenungsund eller Stenungsøen, hvor hotellet venter. Kommer I med bil, når I hurtigt og nemt Stenungsbaden Yacht Club via E6’eren. Hotellet byder på gratis parkering for alle sine gæster.

 

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.