Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Vänersborg Sverige

8 hoteller i nærheden

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og møder i Vänersborg

Skal du booke kursus- eller konferencelokaler i Vänersborg? På konferencehotellet Quality Hotel™ Vänersborg er der konferencemuligheder til alt fra det lille møde til den store kickoff.

Søger du konferencelokaler, mødelokaler, messelokaler eller det perfekte sted til dit event, din fest eller messe i Vänersborg/Trestad, er du kommet til rete sted. Vores konferencehotel ligger blot 15 minutter fra Trollhättan Vänersborgs lufthavn og bare 2 kilometer fra Vänersborgs hovedbanegård og den lille bys charmerende historiske centrum.

Vänersborg kan prale af sin idylliske beliggenhed ved Vänerns strandkant og er det perfekte udgangspunkt til at opdage Västra Götalands natur og kultur. Tag deltagerne med på en vandretur i den nye Ekopark Halle-Hunneberg. Der kan I besøge det populære oplevelsescentrum Kungajaktsmuséet Älgens Berg, tage på elgsafari og udforske den sagnomspundne og uberørte natur i de flade bjerge. Er du på konference i Vänersborg er du også tæt på Vänersborg museum, Stallbacke industriområde, Saabs bilmuseum, NÄL og Högskolan Väst.

Med nem togtrafik til Göteborg er du blot 50 minutter fra storbyen. Og fra Stockholm går der dagligt direkte tog til Vänersborg. Med andre ord kan konferencegæster og kursusdeltagere nemt komme hertil fra hele landet. Velkommen til smukke Vänersborg!

 

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.