Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Helsinki Helsinki ,  Finland

 • Biografopsætning i mødelokalet Bysa på Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel® Helsinki

Helsinki,  Finland

Velkommen til Clarion Hotel Helsinki, byens mødested. Her venter en 78 meter høj hotelbygning med tagpool med 360 graders udsigt, kongrescenter med plads til 1000 deltagere, 425 værelser samt restaurant Kitchen & Table ledet af Marcus Samuelsson.

Clarion Hotel® Helsinki 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores standard dobbeltværelser (16,5-20,5m²) har en rigtig god rumfordeling, idet du både får arbejds- og opbevaringsplads. Værelserne er møbleret med en 180 cm bred dobbeltseng eller to 90 cm brede enkeltsenge. Selve indretningen har enten et finsk eller europæisk designtouch, alt afhængigt af om du bor i det ene eller det andet af hotellets to tårne. Badeværelserne er både lyse og rummelige og er med bruseniche eller badekar samt hårtørrer. Alle værelser har fladskærms-tv, Chromecast, telefon, minibar, pengeskab samt strygejern og -bræt.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores superior værelser (20-22,5m²) er lyse og komfortable og tilbyder en funktionel arbejdsplads. Værelserne er møbleret med en 180 cm bred dobbeltseng. Selve indretningen har enten et finsk eller europæisk designtouch og er enten opløftende lys eller afslappende malt, alt afhængigt af om du bor i det ene eller det andet af hotellets to tårne. Superior værelser ligger på næsten hver etage med udsigt enten mod havet eller byen. Alle værelser har fladskærms-tv, Chromecast, telefon, minibar, pengeskab samt strygejern og -bræt. Badeværelset har en brusenische eller et badekar, og der er badekåber tilgængeligt. Nogle af vores superior værelser er handicapvenlige, men giv os besked allerede ved bookingen, hvis du ønsker et af disse specifikke værelser.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior View dobbeltværelse Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores Superior View dobbeltværelser (20-22 m2) er lyse og komfortable. Alle værelser har en funktionel arbejdsplads og en dobbeltseng (180 cm bred) samt interiør i høj klasse i finsk og europæisk design. Interiøret er enten opfriskende lyst eller stille, afhængigt af hvilket af hotellets to tårne, du bor i. Superior View-værelser ligger på hotellets øverste etager og tilbyder den bedste udsigt over byen eller havet. Badeværelset har bruser eller badekar, og der findes badekåber. Alle værelser har et fladskærms-tv, telefon, Chromecast, minibar, pengeskab samt strygebræt og -jern.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Øvre etage
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores dejlige deluxe værelser (30m²) er rummelige og har derfor god plads til både arbejde og sammenkomster. Værelserne er møbleret med en 180 cm bred dobbeltseng, mens selve indretningen enten har et finsk eller europæisk designtouch, alt afhængigt af om du bor i det ene eller det andet af hotellets to tårne. Badeværelset er af en høj kvalitet og er forsynet med badekar, badekåbe og tøfler. På dit værelse får du også adgang til te og kaffe samt hårtørrer, Chromecast, telefon, minibar, pengeskab, strygejern og -bræt. Der er desuden plads til en ekstraseng, hvis du har behov for dette. De fleste af vores deluxe værelser har en skøn udsigt over havet og Helsinki.
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Junior Suite Maks. 2 personer

Læs mere
Vores fire juniorsuiter (55m²) er enten indrettet i en finsk eller europæisk stil og har en række ekstra features. Vi tilbyder dig bl.a. en 180 cm bred dobbeltseng, separate lokaler til sociale arrangementer og arbejde samt vinduer til to sider. Juniorsuiterne ligger i hotellets øverste etager og har derfor altid udsigt over havet og Helsinki. De lækre badeværelser har både bruseniche og badekar med luksuriøse badeprukter og badekåber, samt et separat toilet. I din suite får du adgang til te og kaffe samt hårtørrer, Chromecast, telefon, minibar, pengeskab, strygejern og -bræt. For ekstra luksus har vi vores to mastersuiter som ligger på 14. og 15. etage og har den mest fantastiske udsigt over havet og Helsinki by. Suiten er opdelt i tre afdelinger, herunder soveværelse, lounge og mødelokale. Læs mere om Master suiter under Om hotellet eller kontakt os på reservations.cl.helsinki@choice.fi.
 • Rygning ikke tilladt
 • Suite med soveværelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.