Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Hotel Haven Helsinki ,  Finland

Hotel Haven

Helsinki,  Finland

Hotel Haven er Helsinkis elegante gemmested ved den fantastiske sydhavn og den summende markedsplads, blot et minuts gang fra Esplanade Park. Nyd de herlige værelser med havudsigt, konferencefaciliteterne, enestående restauranter og den legendariske bar.

Hotel Haven 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Nyd en luksuriøs morgenmad med nordiske delikatesser.

Nyd morgenmaden i den smukke maritime atmosfære. Restaurant Haven ligger i Helsinkis næstældste stenbygning kendt som Sundmans-bygningen. Vinduespartiet i spisestuerne tilbyder dig en mindeværdig morgen med storslået udsigt over Markedspladsen og Helsinkis havn. Restauranten er et fremragende udgangspunkt for enhver, der ønsker at begynde deres dag på sofistikeret vis og vil have en oplevelse af luksuriøse nordiske delikatesser.

Morgenmaden serveres på hverdage mellem kl. 6.30-10.00 og i weekenden kl. 7.30-11.00.

På helligdage følger vi weekendplanen. For ikke-hotelgæster er morgenmadsprisen 30 euro/person (børn under 4 år spiser gratis, mens børn i alderen 4-12 år får en rabat på 50%).

Roomservice

Bare det at være på sit hotelværelse kan være en sand fornøjelse. Forkæl dig selv med en afslappet morgenmad, bestil en flaske champagne til en særlig lejlighed eller hent nye kræfter efter en lang dag med et måltid, hvor du selv vælger komfortgraden. Få roomservice døgnet rundt ved hjælp af hurtigopkaldet på din telefon. Servicegebyret er 10 euro pr. ordre.

Gym

Hotel Havens fitnesscenter tilbyder alt, hvad du har brug for til en god træning døgnet rundt, så du kan komme og træne, når du vil.

Nyd de forskellige træningsfaciliteter med motionsudstyr af en høj kvalitet. Der er f.eks. et bredt udvalg af vægte, fra lette til tunge, løbebånd, steps, crosstrainer, romaskine, pilatesbolde og strækmåtter. Brug af fitnesscenteret er gratis, men er kun tilgængeligt for hotellets gæster.

Kæledyrsvenligt

Hotel Haven byder alle kæledyr velkomme. Prisen er 15 euro/nat/kæledyr.

WiFi

Hotellet tilbyder gratis WiFi. Den gratis WiFi-forbindelse gør forretnings- og fritidsrejserne lidt mere behagelige.

Parkering

Hotel Haven har en underjordisk parkeringsplads (etage -3) til 16 biler. Der er en direkte elevatorforbindelse til hotellet. Ind- og udgang sker fra Eteläranta 14. Parkeringspladserne kan ikke reserveres.

Derudover får hotelgæsterne 20% rabat, når man parkerer hos Q-Park Kasarmitori. Spørg om rabatkuponen i receptionen. Ind- og udgang er placeret på Fabianinkatu 17, 00130 Helsinki. Der er passagerudgange fra garagen: S- Market Kasarmitori, Fabianinkatu 4.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.