Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges sjoveste hotel ligger i Sarpsborg, kun 50 minutter fra Oslo. Quality Hotel Sarpsborg har et stort badeland og et legeland med minigolf, klatrebane, legelabyrint og boldbane til de mindste. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Superland! Her er der masser af sjove aktiviteter for både store og små. Kom til os og skab nye oplevelser og minder for livet! Billetter til Superland kan købes som tillæg til hotelopholdet.

Et hus fyldt med leg og sjov

Superland er et indendørsområde fyldt med forskellige aktiviteter, samt eventyrsbadet Badeland. Midt mellem dem ligger Café Sulten. Du kan vælge at besøge enten Superland "på land", eller i kombination med Badeland. I begge områder er der aktiviteter for både mindre og lidt større børn. Superland er åbent for alle - uanset om du er overnattende hotelgæst, konferencedeltager, eller om du vil komme på besøg over dagen med familie eller venner. 

Badeland

Vi har renoveret Badeland, og de nye lokaler stod klart i sommeren 2015. Her tilbyder vi nu tre forskellige vandrutsjebaner, en hvirvelstrømskanal, jacuzzi, en stor svamp som sprøjter vand, og et vandgardin, som de allermindste plejer at sætte pris på, men den er også populær for voksne med ondt i nakken. Velkommen til det nye Badeland!

Norges første træstole-klatrebane

Superland har fået en ny attraktion - velkommen op! To meter op i luften og gennem 10 forhindringer. Dette er næsten som at klatre i træer, bare indendørs - accepterer du udfordringen? Klarebanen er et sjovt indslag for alle børn over tre år. 

Legelabyrint

Vores område for de mindste er vores labyrint: en tryg del af Superland, hvor de små kan udforske på egen hånd eller sammen med sine forældre. Selvom labyrinten er mest populær hos de mindste, trives børn i alle aldre her. Her må børnene lege så længe de vil, så kobl af og lad eventyret begynde!

Minigolf

I Superland kan du spille minigolf året rundt i en behagelig temperatur. Minigolfbanen har ni huller med forskellige svårhedsgrader. Her kan alle spille sammen. Familiebillet fra 100 NOK. 

Boldbanen

I Boldbanen er mulighederne mange. Her kan man spille fodbold, floorball, basket og stikbold. Det er kun tilladt at bruge vores bolde og indesko her. 

Café Sulten

Uden mad og drikke dur helten ikke, derfor har Superland sin egen café. Her serveres salater, pizza, pomfritter og burgere til sultne børn og voksne. 

Fødselsdag på Superland

På Superland kan du endelig fejre fødselsdagen, som du virkelig gerne vil! Invitér alle dine venner og vælg mellem fire forskellige fødselsdagspakker. 

Åbningstider

Superland og Badeland

Mandag: kl. 09.00-21.00
Tirsdag: kl. 06.00-21.00
Onsdag: kl. 09.00-21.00
Torsdag: kl. 06.00-21.00
Fredag: kl. 09.00-21.00
Lørdag: kl. 09.00 - 21.00
Søndag: kl. 09.00 - 20.00

Café Sulten

Fredag: 15.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 18.00

Åbningstider i skoleferier

Superland og Badeland

Alle dage: 09.00 - 21.00

Café Sulten

Mandag - lørdag: 11.00 - 21.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Vores faciliteter har varierende åbningstider under sommeren og i weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet for aktuelle åbningstider. 

Priser

Priserne varierer efter aktivitet og tid. Se Superlands og Badelands prislise her.

Kontakt

Velkommen til at kontakte os for mere information og forespørgsler på +47 69 10 16 00 eller via superland@choice.no

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.396.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.