Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel Sogndal er et konferencehotel i naturskønne omgivelser i fjordbygden Sogndal ved Sognefjorden. Ud over at være et moderne konferencehotel er Quality Hotel Sogndal også en perfekt base til at opleve områdets natur.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Sogndal står nu med helt ny facade efter udbygningen af en ny fløj i 2019. Hotellet er nu det største hotel mellem Bergen og Trondheim, og vi ligger smukt placeret et stenkast fra verdens længste fjord, Sognefjorden.

Beliggenhed

Vi ligger kun nogle minutter til fods fra hurtigbåden fra Bergen, busstation med flere afgange dagligt ligger 50 meter herfra, og flybussen stopper også her. Selve lufthavnen ligger en kort køretur på 20 minutter herfra. Hos os er I tæt på alt, der sker i byen og alligevel også rolige og smukke omgivelser. 

Nye Quality Hotel Sogndal

I vores nye hotel har vi 226 værelser i forskellige størrelser, fordelt på seks etager, samt hele tre restauranter. På første sal finder du vores nye Eppel Bar og Restaurant, hvor du kan få dig noget lækkert at spise og drikke. Baren er også en social mødeplads, hvor du kan spille shuffleboard, billard eller bordfodbold. På første sal finder du også vores trendy restaurant Vågal Burger and Gin, hvor vi serverer smagsfulde burgere, vegetariske alternativer eller klassiske bøfretter. Vores italienske stolthed finder du på anden etage, hvor vores dygtige kokke serverer italiensk mad tilberedt fra bunden, med den ægte smag af Italia. Læs mere om vores restauranter her.

Kursus, konference og events til op mod 1000 personer

Med 9 konferencelokaler kan vi hjælper dig med at arrangere alt fra mindre møder og konferencer til messer, banketter og konferencer for op mod 1000 personer. Vi kan tage hånd om events, mingel og middage for omkring 500 personer, og med et bredt udvalg af festmenuer kan vi skræddersy jeres arrangement helt efter ønske. Vi tilpasser lokaler og møblering efter det enkelte mødes unikke behov, og vi tilbyder også en professionel kursusvært, der hjælper til med alt fra dagsorden til teknik. Vores dygtige servicehelte sørger for, at det er stressfrit og sjovt at arrangere konference hos os - det garanterer vi!

Aktivitetsbyen Sogndal

I Sogndal finder du et af Norges største indendørs klatrevægge, flotte cykelstier og et friluftsliv for enhver smag. Langs med fjorden kan du gå på "Fjordstien", som knytter fjorden sammen med byen. En kort køretur fra hotellet tager dig til Sogn Museum og De Heibergske Samlinger, Fjordmuseet på Kaupanger. Sogndal byder også på mange fine vandreture i de mange fjelde, der ligger lige udenfor døren, med fantastiske udsigtspunkter. Hotellet er den perfekte base for at opleve det varierede kultur- og naturlandskab i Sognefjordsområdet. Med Urnes stavkirke, Jotunheimen, Jostedalsbreen, Breheimsenteret, Nærøyfjorden og Flåmsbanen i nærheden er du garanteret et spændende ophold. Følg med på gletsjervandring, rafting, canyoning eller kajakpadling på fjorden og gletsjerisvandet i naturskønne omgivelser.

Om vinteren kan du besøge Sogndal Skisenter eller Sogn Skisenter, der ligger kun 15 minutter væk. Begge alpinanlæggene byder på varierede udfordringer for både nybegyndere og de mere erfarne, med både børnebakker og løssneområder. Vi samarbejder med begge alpinanlægninger for at give dig det perfekte udgangspunkt for en spændende dag i bakken. Sogndal har shoppingcenter, flere caféer og aktivitetsfirmar, alt i gangafstand fra hotellet!

Rengøring af værelse - Sweet Dreams Stay

Projektet Sweet Dreams er et samarbejde mellem os og UNICEF, hvor vi hjælper børn, der er udsatte for menneskehandel, ved at give dem en nat i tryghed. Du kan bidrage til projektet ved at fravælge rengøring af værelset de gange, hvor du bor mere end én nat i træk. Bare hæng Sweet Dreams-skiltet på dørhåndtaget senest kl. 23.00 dagen inden. For hvert værelse, hvor rengøring fravælges, donerer vi 10 NOK til UNICEF. Samtidig reduceres brugen af kemikaler, energi og vand. Sammen kan vi gøre en forskel!

Kontantløst hotel

Quality Hotel Sogndal er et kontaktfrit hotel. For os, der arbejder her, betyder det en mere sikkre arbejdsplads, og personalet for mere tid til at tage hånd om vores gæster. For vores gæster giver det større tryghed samt en hurtigere og mere sikker betaling.

Kontakt

  • Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal , Norge
via Google Maps

Find vej til hotellet

Med bus
Sogndal skystasjon, 50 meter fra hotellet

Fra Sogndal Lufthavn
Lufthavnsbus fra lufthavnen, ca. 20 minutter

Om Quality Hotel Sogndal

Antal hotelværelser
226 værelser

Antal konferencelokaler
9 rum. Det største med kapacitet til 530 gæster. Totalkapacitet på 1000 personer.

Afstand til lufthavn
Sogndal Lufthavn: 20 km

Afstand til Sogndal Skystasjon
50 meter

Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.