Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel Sogndal er et konferencehotel i naturskønne omgivelser i fjordbygden Sogndal ved Sognefjorden. Ud over at være et moderne konferencehotel er Quality Hotel Sogndal også en perfekt base til at opleve områdets natur.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Hos Quality Hotel Sogndal finder du lækker mad samt noget godt at drikke i fantastiske lokaler. Stor middag, lukkede selskab, morgenmad eller frokost - du er velkommen!

Eppel Bar og Restaurant

Eppel Bar & Restaurant er en av flere restauranter på Quality Hotel Sogndal. Her kan du boltre dig frit i det ypperste af den lækre mad, vores dygtige kokke er så kendte for. Eppel er også en social mødeplads, og har en velfyldt bar med alle tilladelser. Vi har naturligvis et stort udvalg af internationale drikkevarer, men vi har også et stort udvalg af lokale ølsorter fra Balder og Balholm foruden kaffidrinks, cocktails, prosecco, danskvand og juice. Efter middagen, løbeturen, konferencen eller helt enkelt en lang dag, er det skønt afslappende at sætte sig med en drink i vores splinternye bar. Om fåret og sommeren er det helt specielt at sidde ude i hotelhaven med fjeld og Sogndalselven som udsigt. Her kan du bestille enkelt ved hjælp av QR-kode. Mens bartenderen preparerer drikken, så kan du sidde og nyde. Eppel Bar er den naturlige mødeplads for en forfriskende drink og socialt samvær, og vi tilbyder både shuffleboard, og billiard. Kom ind og spil, hæng ud med venner og nyd atmosfæren.

Vågal Burger and Gin

Med ugangspunkt i førsteklasses råvarer og dygtige kokke, vil vi invitere til en spændende madoplevelse hver eneste dag. Menuen hos Vågal Burger and Gin er en drøm for dig, der elsker burgere, men du finder også klassiske alternativer som bøf eller vegetariske retter. Her er det hyggelige lokaler, der danner en uformel ramme om dit måltid. I samme afdeling ligger vores bar, med en stor barmenu bestående af alt fra trendy drinks til lokale bryggerivarer.

La Pergola 

Her ønskes du velkommen til Italiensk smag og atmosfære. La Pergola er en utroligt hyggelig lille "ristorante"  med varme pizzaer, knasende sprøde salater, pasta, lækre desserter og ikke mindst vores specialitet: grillede kødretter. Alt tilberedt fra bunden, med den ægte smag af Italia!

Måltider

Skal du tidligt afsted, fikser vi gerne en lille "Early Bird"-morgenmad til dig. Frokost er fremst ved forespørgsel, men receptionen har altid nogle alternativer, hvis du er lidt sulten.

Selskab og catering

Konfirmation, bryllup, jubilæum eller lukket selskab? Vi kan hjælpe dig med at skræddersy det program, der passer jer. Læs mere om vores selskabs- og cateringalternativer her.

Træning

Tag gerne forbi Spenst Sogndal, som er vores samarbejdspartner. Er du overnattende gæst hos os, kan du træne gratis her. Her finder du alt udstyr til styrke- og konditionstræning. Træningscenteret ligger i underetagen af Kulturhuset, kun nogle minutter til fods fra hotellet. Husk at få et adgangskort med fra hotellets reception.

Spørg os gerne om træningsmuligheder i nærheden af hotellet. Du kan enten spille squash på Idrettsenteret på Campus eller udforske de forskellige vandrestier i området, hvis du hellere vil træne udendørs.

Kontakt os

Har du spørgsmål angående dit ophold, så kontakt os
på tlf. +47 57 62 77 00 eller via e-mailadressen q.sogndal@choice.no.

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Sommertid 1. juni - 31. august
Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 06.30 - 10.30

Vågal Burger and Gin

Mandag - lørdag: 15.00 - 23.00
Søndag: 14.00 - 22.00

Køkkenet lukker 60 minutter inden lukketid.

La Pergola

Tirsdag - lørdag: 16.00 - 22.30

Køkkenet lukker kl 22.00, pizza til kl. 22.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.