Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Lige ved siden af Göta Älv i Gøteborg-bydelen Majorna finder du Quality Hotel™ Waterfront. I nærheden af hotellet ligger der velbevarede gamle bygninger samt hyggelige spisesteder, alt i en afslappet atmosfære. Velkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Waterfront er stedet, du kan besøge med familie, venner og kolleger, når du skal slappe af eller har møder i forbindelse med arbejdet. Hotellet har 151 store hotelværelser, suiter, konferencelokaler, selskabslokaler, restaurant, bar, udeservering med magisk udsigt og wellnessafdeling med motionsrum, boblebad, dampbad og sauna. Der er mange billige parkeringspladser, både udendørs og i en opvarmet garage. Der er endvidere gode forbindelser til centrum via sporvogn, bus eller båd.

Store konferencelokaler

Takket være erfaring, viden og en oprigtig interesse for individet kan vi skræddersy såvel store som små møder i Gøteborg. Det rolige samt spændende miljø giver konferencen en ekstra dimension og skaber gode forudsætninger for kreative møder. Vores 11 konferencelokaler har alle udsigt over Göta Älv. Fra nogle af værelserne kan man også se ud over det åbne hav. Størrelsen og funktionen varierer for mødelokalerne, så uanset størrelsen på gruppen er Quality Hotel Waterfront det perfekte sted til din næste konference.

Mad og drikke

På Quality Hotel Waterfront begynder du altid dagen med en stor morgenmadsbuffet spækket med lokalproducerede råvarer. I hotellets restaurant kan du nyde en god middag samt en formidabel udsigt over Älvsborgsbron og det åbne hav. Her mødes internationale gæster og Gøteborgs indbyggere for at spise velsmagende måltider eller invitere til storslåede fester. Restauranten har åbent til midnat året rundt og tilbyder vellavede retter inden for et stort prisspænd. Der er plads til 200 gæster, og selskabslokalet kan rumme grupper på op til 100 personer.

Motion og wellness

Har du brug for en afslappende stund, kan du besøge vores relaxafdeling. Her kan du nyde tiden i en varm jacuzzi, i dampbad samt i en skøn sauna. Du har også adgang til hotellets motionsrum, når du bor på Quality Hotel Waterfront.

Cash free

Quality Hotel Waterfront gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Adolf Edelsvärds gata 10 41451 Gøteborg , Sverige
via Google Maps

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Med sporvogn, bus eller båd

Med sporvognslinje 3 eller 9 kan du køre til stoppestedet Vagnhallen Majorna. Tager du med bus, skal du køre med enten linje 20 eller 90 til stoppestedet Klippan. Vælger du derimod at sejle, afgår båden til Klippans færgeleje.

Fra Göteborg Landvetter Airport

Fra Landvetter Lufthavn kan du tage flybussen ind til terminalen Nils Ericsson (Gøteborg C). Turen tager 30 minutter.

Taxa

Vi anbefaler Taxi Göteborg, ring på tlf. +46 31 65 00 00.

Om Quality Hotel Waterfront

Antal hotelværelser

151 værelser

Antal konferencelokaler

9 konferencelokaler

Afstand til lufthavn

Knap 5 km, ca. 30 minutter i bil.

Afstand til lokaltrafik

400 meter

Quality Hotel™

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.