Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Friends Solna ,  Sverige

Quality Hotel™ Friends

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Friends, eventhotellet til de store øjeblikke. Vi ligger ved siden af Friends Arena og Mall of Scandinavia - her tager vi os af alle former for møder og events, uanset anledning. Vi gør det enklere for dig og er kontantfritt.

Quality Hotel™ Friends 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Selvbetjening ved check-in

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Morgenmad

Hvis man skal holde til en hel dag med konferencer og aktiviteter, er det vigtigt at begynde dagen med en god morgenmad. I vores sunde og gode morgenmadsbuffet finder du også et udvalg af økologiske produkter, og morgenmaden er selvfølgelig inkluderet i prisen.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

I direkte tilslutning til hotellet og omkring Friends Arena tilbyder Parkman parkering udendørs. Pladserne kan ikke reserveres på forhånd. Betaling sker i Parkmans parkeringsautomater eller via EasyPark-appen. Vær opmærksom på skilte om arrangementer på Friends Arena, siden parkeringspladsen kan spærres af.

Andre parkeringsmuligheder

Hvis parkeringen er fuld, anbefaler vi Arenagaragen på Evenemangsgatan ved parkering over to timer - priser og vilkår finder du her. Ved kortere besøg kan du holde uden omkostning i Mall of Scandinavias garage op til to timer, derefter debiteres du pr. påbegyndt halve time. Priser og vilkår finder du her.

Fitnessfaciliteter

Vores fitnesslokale er fuldt udstyret med maskiner til både kondition og styrke. Her finder du også både en tør- og vådsauna, hvor du kan bløde musklerne op efter træningen. Der er fri adgang til fitnessfaciliteterne, når man bor på vores hotel. Vil du hellere træne udendørs, er der gode løbe- eller gåture omkring den nærliggende Råstasø eller den kongelige Hagapark. Spørg i receptionen, så hjælper vi dig gerne med både tips og kort.

Åbningstider

Mandag - søndag: 06.00 - 23.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen. Hos os på Quality Hotel Friends er kæledyr meget velkomne. Prisen for din ven er 250 SEK pr. ophold. Glem ikke at give os besked, når du booker, så vi kan tildele jer det bedste værelse.

 • Check ud hurtigt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Mere tid til andet! Hvis du tilmelder dig for Express Checkout ved ankomst, kan du enkelt efterlade din nøgle i vores Express Checkout-kasse, når det er tid til at forlade hotellet.

WiFi

Alle vores hotelværelser har trådløst internet. Kobl dig på netværket QualityGuest Wifi og log ind med din e-mailadresse eller med dit Nordic Choice Club nummer. Det bliver nærmest ikke nemmere.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Øvrige tjenester

 • Joggingrunde
 • Banketlokale
 • Elevator
 • Sauna
 • Fladskærms-TV
 • Konferencecenter
 • Restaurant
 • Handicapværelser
 • Ismaskine
 • Møderum
 • Røgfrit hotel
 • Bar

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.409.006 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.