Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Solna

Velkommen til fremtidsbyen Solna. Nord for Stockholm finder du et unikt miljø spækket med aktiviteter og overnatningsmuligheder af en høj kvalitet.

Tæt på butikker og kulturseværdigheder

Solna er hjemby for Friends Arena – det nye nationalstadion i fodbold, som også danner ramme om mange store koncerter. På Quality Hotel Friends bor du tæt på både Friends Arena og shoppingcentret Mall of Scandinavia – Nordens næststørste shoppingcenter. Hotellet har en hyggelig og levende atmosfære, og her er du tæt på, hvor tingene sker. Hotellet ligger tæt på både pendlertog, metro og busser. Derudover ligger lufthavnene Stockholm Arlanda Airport og Bromma Stockholm Airport inden for en fornuftig afstand.  

Slotte, parker og forlystelser – Solna har noget for enhver

En stor del af de flotteste seværdigheder i det nordlige Stockholm ligger i Solna. Byen kan byde på flere gamle slotte, store events, en varieret kultur og smukke parker. Den storslåede Hagaparken med både et slot og enorme græsområder tilhører Solna kommune og ligger blot 6 minutter fra Quality Hotel Friends. Parken kaldes ofte Sveriges flotteste engelske park, og den har mange underfundige bygninger – her finder du for eksempel Koppartälten, Ekotemplet, den tyrkiske kiosk og den kinesiske pavillion. I parken ligger også Haga Slot, som er kronprinsparrets hjem. I Solna kan du også opleve eksotiske dyr på Fjärilshuset. Nyd en gåtur blandt de frit flyvende sommerfugle i store tropiske drivhuse eller tag på opdagelse i et af Nordens største hajakvarier.     

Konferencer, møder og lokaler i Solna

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Solna? Du finder vores udvalg her.  

Nærliggende destinationer

Stockholm

Södertälje

Haninge

 

Læs mindre
22 hoteller i Solna

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.