Technical issues

We are currently experiencing technical issues, and it's not possible to log in. You can still book a room without being logged in. As a member you can of course register your bonus points once the problem is solved. Thanks for your patience!

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møder du et livsstilshotel i storformat med spændende design inspireret af 60er-flair. Hotellet ligger i centrale Stockholm i den populære bydel Kungsholmen. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Selvbetjening ved check-in

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Morgenmad

Vi tilbyder en lækker morgenbuffet med mange økologiske og sunde alternativer. Er du ikke hotelgæst, men vil gerne nyde vores vidunderlige morgenmadsbuffet? Varmt velkommen - det koster kun 195 SEK pr. person - gælder ved ledig kapacitet!

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

 

Fitnessfaciliteter

Som gæst har du fri adgang til vores fitnesscenter. Du finder faciliteterne i stueetagen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 05.00 - 23.00
Fredag - søndag: 05.00 - 22.00

Sauna, mandag - søndag:

17.00 - 18.00 - kun kvinder
18.00 - 23.00 - unisex

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

  • Parkeringsmuligheder på Clarion Hotel

Parkering

Pipersgaragen er et opvarmet indendørs parkeringshus, som ligger under hotellet - enkelt og bekvemt. Parkeringshuset ligger på Pipersgatan 23. Parkeringshuset drives af en privat aktør, og vi kan derfor desværre ikke tage imod reservationer eller tilbyde parkeringsservice.

Pris

350 SEK/døgn 

  • Bestil mad og drikke til værelset med Room Service på Clarion Hotel

Roomservice

Når du er gæst hos os, kan du spise godt både morgen, middag og aften. Ønsker du at bestille morgenmad på værelset, finder du en separat morgenmadsmenu, som du kan hænge på døren, før kl. 03.00. En roomservice-afgift på 95 SEK pålægges hver ordre.

Indtil videre serveres ingen roomservice.

  • Plads til dig med husdyr på Clarion Hotel

Kæledyrsvenligt

På Quality Hotel Amaranten er dine firbenede venner meget velkomne. Du betaler et tillægsgebyr på 250 SEK pr. ophold, hvorefter dine kæledyr får lov til at indtage vores hotelværelser. Du betaler selvfølgelig ikke ekstra for førerhunde. Men husk at give os besked, når du booker, så vi kan finde et passende værelse til dig og dit kæledyr.

  • Få dit tøj vasket på Clarion Hotel

Vaskeservice

Ønsker du at kunne rejse med mindre bagage? Intet problem, vi har vaskeservice på hotellet. Efterlad dit vasketøj i receptionen senest kl. 09.00 og få det returneret samme dag. Der findes vaskeposer på værelset.

  • Express Checkout på Clarion Hotel

Express Check-out

Træt af at står i kø, når det er tid til check-out? Så vil du elske vores service Express Check-out. Kontakt os i receptionen for mere information.

  • Wifi på Clarion Hotel

WiFi

Alle vores hotelværelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Få et login i receptionen eller log på med dit Nordic Choice Club-nummer. Det kan nærmest ikke blive nemmere.

  • TV-kanaler på Clarion Hotel

Tv-kanaler

Slap af foran fjernsynet efter en lang dag. Alle vores tv-kanaler er inkluderet i værelsesprisen.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.