Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby kan tilbyde dig en unik historie og atmosfære samt en beliggenhed helt centralt bag Visbys bymur. Vi har 212 værelser, 8 mødelokaler, en festetage, Selma City Spa, Kitchen & Table og dedikerede personale. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Selma City Spa Wisby tilbyder en unik spaoplevelse i et middelalderligt miljø. Vi ses snart på Selma City Spa Wisby, der ligger i kælderetagen på Clarion Hotel Wisby, hvor der venter en rolig og afslappende stund. Tag en dukkert i poolen, slap af i saunaen eller prøv en af ​​vores mange spabehandlinger.

Fyld dine energidepoter op i disse historiske rammer

Selma City Spa Wisby er det perfekte sted, hvis du gerne vil genopbygge dine energidepoter i inspirerende og afslappende historiske omgivelser. Poolen er opvarmet til 28°C og omkranses af en søjle, der går tilbage til 1400-tallet. Miljøet omkring hotellet er enestående i sig selv og tilbyder en helt ekstraordinær oplevelse.

Behandlinger

Vi tilbyder et udvalg af kropsbehandlinger, massage og lettere ansigtsbehandlinger. Forkæl dig selv med en gave eller tag chancen for at købe en eksklusiv gave til nogen, du holder af.

Entré og dagspa

Hos os kan du vælge mellem tre forskellige dagspapakker afhængig af, hvor luksuriøs en spaoplevelse, du er ude efter. Læs mere om dem her! For at være garanteret en plads i vore spa under dit ophold, anbefaler vi, at du reserverer plads inden ankomst.

Børn under 13 år er velkommen i selskab med en voksen frem til kl. 13.00 i normale uger. 1 barn har gratis entré sammen med en betalende voksen, derefter koster det 75 SEK pr. barn. Tænk på at bevare den afslappende spaatmosfære under jeres besøg. Tips: tag gerne egen badekåbe med til barnet hvis I ænsker det - lån af håndklæde indgår i prisen..

Besøg vores hjemmeside Selma City Spa Wisby for mere information og booking.

Book spabehandling

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information og bookning på tlf. +46 0498 25 75 60 eller via selmacityspawisby@choice.se.

Besøg gerne vores hjemmeside for booking af behandling.

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 11.00 - 19.30
Onsdag: 11.00 - 19.30
Torsdag: 11.00 - 19.30
Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 20.00
Søndag: 10.00 - 17.00Priser

Hotelgæster:
Mandag - søndag: 95 SEK

Øvrige gæster: 
Mandag - torsdag: 195 SEK
Fredag - søndag: 245 SEK

Børn 3-12 år
1 barn pr. betalende voksen får gratis entré, derefter:
75 SEK

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.392.009 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.