Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Nyköping

Velkommen til Södermanland og Nyköping – en af Sveriges ældste byer. Her er der masser af spændende aktiviteter for alle aldersgrupper. Derudover byder byen også på et rigt kulturliv, interessant historie og herlig natur.

Tæt på shopping og kultur

Nyköping ligger ved kysten og har en både kompakt og hyggelig bykerne. Clarion Collection Hotel Kompaniet er et hotel med en unik historie og flot beliggenhed lige ved Nyköpingsån. På hotellet bor du centralt og midt i Nyköpings historie. Lige uden for døren finder du hyggelige butikker samt større veletablerede kæder. Langs med den flotte å kan du opleve både det gamle slot samt museer og butikscentre. Nyköpings havn er byens port mod Østersøen, og den ligger inden for en behagelig afstand. Derudover ligger Stockholm Skavsta Lufthavn kun et kvarters kørsel fra hotellet.

Afslapning og træning

Efter en lang dag kan det være skønt at koble af og lade batterierne op. På Clarion Collection Hotel Kompaniet har du som gæst adgang til et hyggeligt relaxhjørne med jacuzzi og sauna. Nyköping har ligeledes en levende golfkultur, og hotellet har endvidere et samarbejde med to nærliggende golfbaner, som ligger kun 15-20 minutter væk.

Slot, natur og aktiviteter – oplev fantastiske Nyköping

Nyköping er en historisk by, som er fuld af interessante bygninger. I byens centrum findes der to kirker, som begge stammer fra 1200-tallet. Langs med den flotte Nyköpingså kan du slentre på egen hånd, mens du nyder kulturen, skulpturerne og de historiske pladser. Uden for byen er der også vandreruter, bakker, mulighed for kajaksejllads samt fiskepladser, hvis du har lyst til dette. Mellem havnen og torvet, lige ved åen, ligger endvidere slottet Nyköpingshus, der oprindeligt var en middelalderborg, men som i dag er både museum og restaurant.

Konferencer, møder og lokaler i Nyköping

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Nyköping? Du finder vores udvalg her.

Nærliggende destinationer

Norrköping

Södertälje

Eskilstuna

 

Læs mindre
5 hoteller i Nyköping

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.410.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.