Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Væsterås Sverige

9 hoteller i nærheden

1 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og møder i Västerås

Vi tilbyder mødelokaler i personlige og intime omgivelser på Clarion Collection Hotel® Etage, midt i Västerås. Med beliggenhed ved Vasagatan, Stora gatan og 500 meter fra Västerås centralstation er det svært at finde mere centralt beliggende lokaler.

Clarion Collection® Hotel Etage er et lille og populært hotel, hvor I kan leje lokaler til møder, konferencer, kurser, seminarer og private fester og arrangementer. Her serveres mad og drikke til alle dagens måltider og snacks for at holde energiniveauet oppe i løbet af mødedagen. Vil du have kollegerne med ud på middag, så er Västerås store udbud af restauranter og butikker bogstavelig talt lige udenfor hoteldøren. Du befinder dig midt i byen, tæt på den gamle bydel med huse og gårde i bindingsværk på idylliske Kyrkbacken, Västerås domkirke fra 1200-tallet og Svartåen, som skærer byen midtover.

Efter mødet er der mange alternativer for teambuildingsaktiviteter i Västerås og omegn. Besøg populære Skultuna Messingsbruk, ti kilometer nord for Västerås. Västerås ligger lige ved Mälaran, så tag gerne kollegerne med på en bådtur, hvor der er alt fra roligt fiskeri og cruiseture til fartfyldte speedbåde. I Västerås er der også mulighed for segway, ridning, shopping og mad i Saluhallen, Slakteriet eller et besøg på Yoump – Sveriges første trampolinpark.

Fra konferencehotellet er I tæt på Västerås’ største virksomheder og institutioner, såsom ABB, Mälardalens universitet, Aros Congress Center, Västmanlands sygehus, Västerås slot, Västerås Konserthus og Västerås rådhus. I byen er også nordens største indsøhavn. Mellem Stockholm og Västerås er der en times togrejse og Västerås Airport ligger 10 minutters bilrejse fra hotellet.

Læs mindre
1 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.564.413.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.