Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Møder hos os

Drammen Norge

13 hoteller i nærheden

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Drammen

Skal du holde møde, konference eller et privat arrangement i elvbyen Drammen? Vi har to hoteller i byen, som egner sig godt til de fleste lejligheder. Skal du holde møde, en heldags konference eller et bryllup, har vi lokalerne til dig.

På vores hoteller kan vi tilbyde alt fra kaffe og frugt til messeområder – og selvfølgelig overnatning, hvis du har brug for det. Comfort Hotel® Union Brygge ligger lige ved Union Scene, som jævnligt arrangerer koncerter, teater og andre kulturtilbud, og er en perfekt arena, hvis du gerne vil have en anderledes konference. Clarion Collection© Hotel Tollboden passer godt til de mindre møder, og her kan du sidde i historiske omgivelser fra Drammens søfartshistorie.

Gennem Drammen løber den smukke Drammenselv og deler byen i to. Med flere gangstier langs elven tæt på hotellerne kan du let nyde den friske luft og den smukke elv efter en lang dag med møder. Drammen er en by med mange aktiviteter, meget kultur og folkeliv, og har du lyst til at opleve noget udenfor hoteldøren, er der derfor meget, du kan finde på. Blandt andet ligger både Norges største badeanlæg Drammensbadet, gangbroen Ypsilon og Kunnskapsparken i centrum af byen.

Begge vores hoteller ligger blot en kort gåtur fra togstationen midt i Drammen centrum. Du kan stå på Oslo Hovedbanegård efter en halv time eller være klar til afgang i Oslos lufthavn Gardermoen i løbet af en time.

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Dit navn

Ukorret e-mail

Ukorret telefon

Meddelelsen er sendt.

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.