Velkommen til Nordic Choice Hotels!

I øjeblikket oplever vi desværre nogle tekniske problemer med vores telefonsystemer men vi arbejder på at løse det hurtigst muligt. Du kan stadig foretage din booking her på choice.dk. Har du spørgsmål, kan du nå os via booking@choice.no

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Molde

Velkommen til Romsdal og Molde – Rosernes by! Benyt lejligheden til at bo på et traditionsrigt hotel midt i byen, og nyd alt det Molde kan tilbyde. Du kommer aldrig til at kede dig i denne pittoreske, musikalske og interessante by.

Bo på et historisk hotel

Quality Hotel Alexandra, som ligger lige i begyndelsen af Storgatan i Molde, er mildt sagt et traditionsrigt hotel. Hotellets historie strækker sig tilbage til 1883, og flere af bygningens detaljer røber denne fortid. F.eks. kan du nyde den fine, originale morgenmadssal samt den herlige morgenmadsbuffet der altid indgår i prisen på Quality Hotel Alexandra.

Tæt på alle seværdigheder i rosernes by

Hotellet ligger tæt på det meste som Molde byder på. Ikke mindst de blomstrede rosenhaver overalt i byen. Det er samme haver der gav Molde sit tilnavn – Rosernes by. Udover at nyde blomsterduften kan du også udforske Moldes unikke landskab. Den hyggelige by er kendt for sine panoramaudsigter som du kan udforske både fra vandet og fra bjergene. Eller hvad med en guidet kajaktur eller mountainbiketur i bjergene og et besøg i Varden? Varden er en velkendt udsigtsplads, og tro os, den vil du ikke gå glip af!

Et rigt kulturliv

Molde er en lille charmerende by med en et boblende kulturliv. For eksempel er man de stolte værter for Europas ældste jazzfestival. En uge hver sommer indtages byen af Moldes International Jazz Festival. Gaderne fyldes med musik og liv samtidig med at Quality Hotel Alexandra forvandles til et festivalhotel. Men jazz er ikke Moldes eneste stolthed. Fodboldentusiasmen er stærk, og Molde FK's hjemmebane Aker stadion er ofte helt fyldt. Kjell Kosberg er arkitekten bag den spændende arena som har beriget Molde siden 1998.

Konference, møder og lokaler i Molde

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Molde? Du finder vores udbud her.

Nærliggende destinationer

Kristiansund
Ålesund

 

Læs mindre
6 hoteller i Molde

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.550.355.003 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.