Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hotel i Riga

Afslappende timer på spa, smuk arkitektur, rimelig shopping og lange frokoster er bare noget af det, der venter på dig i Letlands hovedstad. På vores hotel i Riga, Clarion Collection Hotel Valdemars, bor du tæt på byen og dens kultur og historie.

Bo centralt i Riga

På vores hotel i Riga, Clarion Collection Hotel Valdemars, bor du centralt, midt i byens kultur og historie. Vil du gå rundt og se Rigas jugendstil, har du for eksempel den kendte gade Alberta iela lige bag ved hotellet, hvor også Riga Art Nouveau Museum ligger. Ikke langt fra hotellet ligger det store blomstermarked Sakta ved parken Vermanes, og ikke mindst Rigas gamle bydel, der står på UNESCO’s verdensarvliste.

Seværdigheder i Riga

I den gamle bydel finder du både hyggelige caféer, restauranter og barer, traditionelle butikker og store markeder som Central Market, et af Europas største markeder med over 300 boder. Her kan du købe alt fra lokal mad til ravsmykker og håndlavede souvenirer. Okkupationsmuseet lige undenfor den gamle bydel er også et besøg værd.

Spabehandlingar til en god pris

Derudover er opera- og spakulturen stærk i Letland. I Riga finder du både rimelige spabade og eksklusive spaanlægninger, og bare en halv time udenfor Riga ligger spabyen Jurmala, kendt som "Baltikums perle". Fra lufthavnen tager det 25 minutter med bil til hotellet, som ligger ca. 15 minutter fra centralstationen.

Få flere tips til hvad du kan lave i Riga

5 tips til en weekend i Riga

Læs mindre
1 hoteller i Riga

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.388.001 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.